فراهانی
ویزای دانش آموزی آلمان (تحصیل در مدارس آلمان)

ویزای دانش آموزی آلمان (تحصیل در مدارس آلمان)

آلمان ازجمله بهترین کشورهایی می‌باشد که می‌توان آن را برای ادامه تحصیل انتخاب کرد. به خاطر شرایط ویژه و مزایای بسیار تحصیل در کشور آلمان، والدین علاقمند هستند که فرزندانشان در مدارس آلمان به تحصیل مشغول شوند‌. از جمله شرایط ویژه آلمان می‌توان به سیستم آموزشی بسیار قوی آن اشاره کرد. از شرایط مساعد دیگر برای ادامه تحصیل در آلمان امنیت بالا، آب و هوای بسیار عالی این کشور و شرایط خوب کاریابی بعد از اتمام دوره تحصیلات در آلمان می‌باشد. برای تحصیل در این کشور محبوب باید ویزای دانش آموزی آلمان را دریافت کرد.

ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که ویزای دانش آموزی آلمان چیست؟

این ویزا در حقیقت مجوزی برای همراه دانش آموز جهت سکونت و اقامت موقت فرد همراه دانش آموز برای مدت زمانی محدودی است. در واقع دارنده این ویزا قادر است تا زمان اتمام اعتبار آن که معمولا تا پایان دوره تحصیل دانش آموز در مقطع خاصی است که پذیرفته شده، در کشور مقصد ساکن باشد. در این مقاله ما قصد داریم شما را به صورت کامل با ویزای دانش آموزی آلمان آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

اخذ بورسیه تحصیلی در مدارس آلمان

امکان اخذ بورسیه تحصیلی در مدارس آلمان ازجمله موضوعات حائز اهمیتی است که دانش آموزان و والدین موقع انتخاب محل تحصیل باید در نظر داشته باشند. لازم به ذکر است که سیستم تحصیلی در مدارس دولتی آلمان رایگان بوده و امکان استفاده از این سیستم برای دانش آموزان بین المللی هم موجود است. به همین خاطر اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع پایین کار سختی است. اخذ بورسیه تحصیلی در مدارس دولتی و حتی خصوصی شرایط بسیار خاصی دارد. به همین علت امکان دریافت این بورسیه برای دانش آموزان بین المللی وجود ندارد و فقط دانش آموزان تبعه آلمان می‌توانند بورسیه دریافت کنند. به صورت کلی هزینه‌های تحصیل در کشور آلمان پایین‌تر از هزینه‌های تحصیل در کشورهای دیگر است.

شرایط دریافت ویزای دانش آموزی آلمان

شرایط دریافت ویزای دانش آموزی آلمان

 تمام دانش آموزانی که شرایط مورد نیاز به منظور تحصیل در کشور آلمان را داشته باشند، می‌توانند ویزای دانش آموزی آلمان را دریافت کنند. این شرایط به این صورت است که:

سن دانش آموز باید بین ۶ تا حداکثر ۱۸ سال باشد.

فرد باید تمام شرایط تحصیل در آلمان را داشته باشد. البته این شرایط با توجه به هر ایالت و هر مدرسه متغیر بوده و دانش آموز باید قبل از اینکه برای دریافت ویزا اقدام ‌کند، باید با مراجعه به سایت مدرسه مد نظر خود از آن‌ها مطلع شود.

دانش آموز باید تمکن مالی مورد نیاز را داشته باشد. لازم به ذکر است که با توجه به نوع مدرسه انتخابی فرد و همچنین ایالت محل تحصیل وی، هزینه مورد نیاز جهت گواهی تمکن مالی متغیر بوده و باید به اندازه هزینه‌های تحصیل سال اول وی باشد.

دانش آموز باید پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

دانش آموز باید دریافت پذیرش از مدرسه مورد را داشته باشد.

فرد باید مدارک مورد نیاز را برای ارائه به سفارت داشته باشد. این مدارک شامل مدارک هویتی، عکس و…است.

هم‌چنین دانش آموز باید هزینه‌های دریافت ویزای دانش آموزی آلمان را به موقع پرداخت کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانش آموزی آلمان

برای ورود به کشور آلمان و ادامه تحصیل در این کشور، نیاز است که یک سری مدارک را ارائه دهید. از مهم‌ترین مدارک برای اخذ ویزای دانش آموزی، تمکن مالی لازم و ارائه مستندات مربوط به آن می‌باشد. سایر مدارک عبارتند از:

  • نامه پذیرش از طرف مدرسه مورد نظر در آلمان
  • فرم درخواست ویزای تحصیلی آلمان
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • مدرک زبان
  • بیمه نامه
  • پاسپورت معتبر
  • انگیزه نامه تحصیلی و روشن نمودن هدف از تحصیل در مدارس آلمان
  • گواهی سلامت دانش آموز
  • آخرین مدرک تحصیلی با ریز نمرات ترجمه شده به زبان آلمانی
  • دو قطعه عکس

مراحل اخذ ویزای دانش آموزی آلمان

 برخلاف ویزای دانشجویی آلمان، دریافت ویزای دانش آموزی کشور آلمان مراحل چندان پیچیده و سختی را ندارد. برای دریافت ویزای دانش آموزی آلمان باید در مرحله اول نامه پذیرش قطعی دانش آموز را از مدرسه انتخاب شده دریافت نمایید، چون ارائه این پذیرش به سفارت آلمان الزامی می‌باشد.

سپس، شما باید تمامی مدارک مورد نیاز سفارت را به زبان آلمانی ترجمه کرده و به وزارت امور خارجه و دادگستری مراجعه کنید تا مدارک شما تایید شوند، بعد از انجام این کار‌ها می‌توانید وقت مصاحبه دریافت کنید.

اگر ساکن کشور ایران هستید، می‌بایست تمامی مدارک خود را به شرکت ویزامتریک تحویل داده و هزینه‌ای بالغ بر ۸۰ یورو برای سفارت آلمان و ۲۹،۴ یورو برای شرکت ویزامتریک پرداخت کنید تا مدارک شما آماده شود.

بعد از این که وقت مصاحبه شما تعیین گردید و مدارک شما تایید شد مدت زمان محدودی طول می‌کشد تا ویزای دانش آموزی کشور آلمان برای شما صادر شود.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای دانش آموزی آلمان

صدور ویزای دانش آموزی زمان‌بر بوده و نیاز دارد که یک سری مراحل را طی کند. این مراحل و بررسی‌های انجام شده برای تایید نهایی مدرسه دلخواه شما، برای صدور نامه پذیرش و همچنین صدور ویزای دانش آموزی توسط سفارت آلمان و مرکز ویزامتریک بوده و به زمان نیازمند است.

 به صورت تقریبی مدت زمان لازم برای صدور ویزای دانش آموزی آلمان بعد از تحویل دادن مدارک مورد نیاز به سفارت آلمان حدود ۳۰ الی ۴۵ روز کاری بوده و در موارد بسیار معدودی امکان دارد تا ۳ ماه هم طول بکشد.

مدت اعتبار ویزای دانش آموزی آلمان

مدت اعتبار ویزای دانش آموزی آلمان

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که مدت اعتبار ویزای دانش آموزی آلمان چقدر است؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم که مدت اعتبار ویزای دانش آموزی ثابت نیست و مطابق با شرایط تغییر می‌یابد. اما معمولا این مدت تا پایان دوره تحصیلات بوده و یک سال اعتبار خواهد داشت.

هزینه لازم برای دریافت ویزای دانش آموزی آلمان

میزان هزینه لازم برای درخواست ویزای دانش آموزی آلمان برای خدمات شرکت ویزامتریک 29.4 یورو و بررسی مدارک شما توسط سفارت آلمان 40 یورو می‌باشد. لازم به ذکر است که برای تهیه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانش آموزی آلمان به هزینه‌های دیگری هم نیاز است که نمی‌توان در این مقاله به صورت کامل آن‌ها را توضیح داد.

مزایای اخذ ویزای دانش آموزی و تحصیل در آلمان

مزایای اخذ ویزای دانش آموزی و تحصیل در آلمان

اخذ ویزای دانش آموزی و تحصیل در آلمان مزایای متعددی دارد.

این کشور یکی از قوی‌ترین سیستم‌های آموزشی در دنیا را داشته و مدارک اخذشده از مدارس و دانشگاه‌های آن از اعتبار بالایی برخوردار هستند.
تحصیل در آلمان به دانش آموزان امکان تحصیل رایگان در مدارس دولتی را فراهم می‌سازد. همچنین، کیفیت بالای سیستم آموزشی، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، افزایش احتمال تحصیل رایگان در دانشگاه برای دانش آموزان خارجی و وجود بورسیه تحصیلی از دیگر مزایای اخذ ویزای دانش آموزی و تحصیل در آلمان می‌باشد.

ریجکت ویزای دانش آموزی آلمان و روش‌های پیشگیری

دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان متقاضی تحصیل در آلمان، در مقایسه با سایر ویزاهای ارائه‌شده توسط این کشور برای اتباع خارجی، آسان است ولی با این حال، گاهی‌ اوقات درخواست این ویزا توسط سفارت ریجکت می‌شود. از دلایل ریجکت ویزای دانش آموزی آلمان می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نداشتن تمکن مالی مناسب
  • نمرات تحصیلی پایین
  • نداشتن مدرک زبان انگلیسی یا آلمان
  • عدم ارائه بیمه دانش آموزی
  • نقص در ارائه مدارک

برای جلوگیری از ریجکت شدن ویزای دانش آموزی آلمان، توصیه ما بر این است که مسیر مهاجرت تحصیلی خود را به یک فرد یا موسسه متخصص بسپارید تا علاوه بر افزایش احتمال دریافت ویزا و پیشگیری از ریجکت آن توسط سفارت، از پرداخت هزینه‌های اضافی و اتلاف وقت هم، جلوگیری نمایید.

ویزای همراه دانش آموزی آلمان

یکی از نکات مهمی که در رابطه با تحصیل در کشور آلمان مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است، این می‌باشد که کشور آلمان از جمله کشورهایی است که در آن برای محصلین امکان دریافت ویزای همراه نیز وجود دارد. لازم است تا برای بررسی ویزای همراه دانش آموزی آلمان برای سنین ۶ تا ۱۸ سال به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید که ویزای همراه برای فرزندان زیر ۱۸ سال و یا همسر صادر می‌گردد. بنابراین باید بگوییم که برای دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس آلمان دریافت ویزای همراه امکان پذیر نبوده و افرادی که دارای ویزای تحصیلی هستند فقط در صورتی که فرزند داشته باشند یا ازدواج کرده باشند می‌توانند برای فرزندان زیر ۱۸ سال و همسر خود ویزای همراه آلمان را درخواست دهند.

شرایط همراهی والدین با دانش آموز و دریافت ویزای گاردین آلمان

شرایط همراهی والدین با دانش آموز و دریافت ویزای گاردین آلمان

کشور آلمان نیز همانند بسیاری از کشورهای اروپایی، کانادا، استرالیا و آمریکا این امکان را فراهم کرده است تا دانش آموزانی که قصد دارند در این کشور به تحصیل بپردازند یکی از والدین خود را به عنوان همراه پیش خود بیاورند.

همانطور که می‌دانید ویزای همراه دانش آموزی آلمان در مقایسه با کشورهای دیگر، شرایط خاص خود را دارد و آن هم این است که صرفا یکی از والدین با دارا بودن مدرک زبان با سطح حداقل B1، داشتن تمکن مالی و دریافت ویزای گاردین آلمان، به عنوان قیم قانونی دانش آموز می‌تواند در این کشور حضور داشته باشد. این نوع ویزا برعکس ویزای تحصیلی یا کار، می‌تواند در کشور آلمان امکان تحصیل و اشتغال را از والدین دانش آموز سلب کند. همچنین باید والدین دانش آموز بعد از پایان ۱۸ سالگی و تمام شدن تحصیل وی، کشور آلمان را ترک کند. به عبارت دیگر، مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل فرزند، بلند مدت نبوده و بعد از تمام شدن زمان تحصیل او در مدرسه، والدین دانش آموز باید این کشور را ترک کنند.

وضعیت اقامت دانش آموزی پس از دوره تحصیل در مدارس المان چگونه است؟

وضعیت اقامت دانش آموزی پس از دوره تحصیل در مدارس المان چگونه است؟

یکی از دغدغه‌ها و سوالات مهم دانش آموزان این می‌باشد که پس از اتمام دوره تحصیل وضعیت اقامت آنان چگونه خواهد بود. در پاسخ به این سوال مهم باید گفت که بعد از اینکه دوره تحصیل دانش آموزان پایان یافت، زمان اقامت آنان در آلمان به اتمام می‌رسد و باید برای اقامت در کشور آلمان از روش‌های دیگر اقدام نمایند. یکی از بهترین راه‌های دریافت اقامت دائم در کشور آلمان این می‌باشد که فارغ التحصیل، یک شغل پیدا کنید. این افراد می‌توانند بعد از شروع اشتغال و پایان تحصیل، به دریافت اقامت ۵ ساله اقدام نمایند. لازم به ذکر است که در کشور آلمان نرخ بیکاری بسیار پایین بوده و این امر باعث می‌شود تا فارغ‌التحصیلان به راحتی بتوانند شغل مورد نظر خود را پیدا کنند.

 لازم است تا به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید که دانش آموزانی که بعد از پایان دوره مدرسه، در مقطع لیسانس نیز مشغول به تحصیل شوند، قطعا شانس بسیار بالایی برای دریافت اقامت دائم خواهند داشت.

شرایط بورسیه دانش آموزی آلمان و نحوه دریافت آن

از لحاظ مالی تحصیل در کشور آلمان در مقایسه با کشورهایی همچون کانادا و آمریکا بسیار مقرون به صرفه‌تر می‌باشد. یکی از بهترین مزایای تحصیل در کشور آلمان این است که اگر دانش آموزان به هر دلیل نتوانند شهریه مدرسه خود را پرداخت کنند، دریافت بورسیه دانش آموزی برای آنان امکان پذیر خواهد بود. لازم به ذکر است که برای دانش آموزان دریافت این بورسیه، شرایط خاص خود را دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به داشتن تابعیت کشور آلمان اشاره کرد. به همین دلیل امکان دریافت این بورسیه برای دانش آموزان خارجی بسیار پایین می‌باشد. اگر تابعیت کشور آلمان را داشته باشید، برای دریافت بورسیه می‌توانید به سایت مدرسه خود مراجعه کرده و بعد از بررسی شرایط مورد نظر برای دریافت بورسیه دانش آموزی، درخواست خودتان را ثبت نمایید. نا گفته نماند که بعضی از مدارس آلمان، بورسیه‌های گوناگونی را به دانش آموزان خود ارائه می‌‌دهند که شامل قسمتی از شهریه مدرسه یا تمام شهریه آن‌ها می‌باشد.

سیستم آموزشی مدارس در آلمان

تحصیل در کشور آلمان و ورود به سیستم آموزشی آلمان برای کل دانش آموزان از سراسر جهان امکان پذیر است.
رفتن به مدرسه برای تمامی دانش آموزان در اروپا اجباری بوده و تمام افراد از سن 6 سالگی باید به مدرسه بروند. بعضی از ویژگی‌هایی که دانش آموزان باید داشته باشند این است که هر مدرسه‌ای در آلمان لباس فرم مخصوصی داشته و به این صورت دانش آموزان در سطح شهر قابل شناسایی خواهند بود.

 دانش آموزانی که می‌خواهند به کشور آلمان مهاجرت کرده و به تحصیل در مدارس این کشور بپردازند، می‌بایست از کتب درسی که در مدارس آلمان تدریس می‌شود را اطلاعات داشته باشند.

ازجمله جذاب ترین تقویم‌ها برای دانش آموزان، تعطیلات مدارس است. در کشور آلمان تعطیلات مدارس به این صورت است دو هفته تعطیلات کریسمس دارند، دو هفته تعطیلات پاییز، معمولا چند روز تا حداکثر دو هفته تعطیلات زمستان، تعطیلات عید پاک معمولا بین ۲ تا 3 هفته است و تعطیلات تابستانی حدود 6 تا 7 هفته می‌باشد.

زبان تحصیل در مدارس آلمان

برای تحصیل در آلمان ارائه مدرک زبان آلمانی ضروری بوده و به همین خاطر اگر دانش آموزی به صورت کامل به زبان آلمانی تسلط داشته باشد، قادر به تحصیل در مدارس دولتی این کشور خواهد بود.

زبان تحصیل در مدارس شبانه روزی، زبان انگلیسی می‌باشد. دانش آموزانی که در مدارس شبانه روزی به تحصیل مشغول می‌شوند علاوه بر زبان انگلیسی، زبان‌های فرانسوی، اسپانیایی و یا لاتین را هم یاد خواهند گرفت.

شرایط حضور در مدارس آلمان

شرایط حضور در مدارس آلمان

شرایط حضور در مدارس آلمان به این صورت است که دانش آموزان از سن ۶ سالگی باید به مدرسه بروند و از ساعت ۸ صبح تا یک بعد از ظهر به تحصیل و علم آموزی در مدرسه مشغول شوند. کتاب‌های درسی در کتابخانه مدارس آلمان وجود داشته و در اول سال تحصیلی به دانش آموزان امانت داده می‌شود. آموزش در مدارس دولتی این کشور رایگان است و در این مدارس دروس به زبان آلمانی تدریس می‌شوند.

هزینه تحصیل در مدارس آلمان

اکثر مدارس بین المللی در آلمان را مدارس خصوصی تشکیل می‌دهند و مدارس خصوصی هیچ بودجه‌ای را از دولت دریافت نمی‌کنند. هزینه تحصیل در آلمان و در این مدارس با توجه به نوع مدرسه و مقطع تحصیلی، متفاوت است.
بر فرض مثال هزینه‌های تحصیل در آلمان‌ در پایه‌های اول تا هشتم تقریبا ۱۵۰۰۰ یورو در سال و در پایه‌های نهم تا دوازدهم حدود ۲۰۰۰۰ یورو در سال خواهد بود.

تحصیل رایگان در مدارس آلمان

با توجه به اینکه رایگان بودن تحصیل برای دانش آموزان و والدین آن‌ها جذابیت خاصی دارد، معمولا این سوال برای افراد پیش می‌آید که آیا امکان تحصیل رایگان در آلمان وجود دارد؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم که تحصیل رایگان در مدارس آلمان برای دانش آموزانی امکان پذیر می‌باشد که مقیم کشور آلمان باشند. به همین دلیل دانش آموزانی که اقامت این کشور را ندارند، قادر نخواهند بود به صورت رایگان در کشور آلمان به تحصیل مشغول شوند.

مدارس ایرانی در آلمان

مدارس ایرانی در آلمان

معمولا دانش آموزانی ایرانی که برای تحصیل‌ به آلمان مهاجرت می‌کنند قطعا به دنبال مدارسی هستند که در آن‌ها بتوانند راحت تر به تحصیل بپردازند. مدارس ایرانی در آلمان علاوه بر اینکه تحت نظارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران می‌باشند، برای دانش آموزان ایرانی مقیم خارج، شرایط بسیار مناسبی را فراهم کرده‌اند. دانش آموزان در این مدارس می‌توانند در دوره‌های ابتدایی، متوسطه و پیش دانشگاهی تحصیل نمایند.

مدارس آلمان و ایران تفاوت‌های بسیار زیادی با یکدیگر دارند. دانش آموزانی که در مدارس کشور آلمان تحصیل می‌کنند از امکانات آموزشی بیشتری بهره‌مند می‌شوند. البته نکته جالب توجه اینجا است که امکاناتی که در مدارس دولتی آلمان برای دانش آموزان ارائه می‌شود به صورت رایگان است. از جمله امکانات رایگان دیگری که دانش آموزان آلمانی می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند شامل کلاس‌های تفریحی، برنامه‌های فوق العاده درسی، برنامه‌های ورزشی، هنر، موسیقی و… می‌باشد.

 در داخل مدارس ایرانی در آلمان، کلاس ورزشی، کلاس‌های موسیقی، هنری و… ارائه نمی‌گردد و باید دانش آموزان برای شرکت کردن در این برنامه‌ها به کلاس‌های خصوصی خارج از مدرسه مراجعه کنند.

یکی از مدارس ایرانی که در کشور آلمان وجود دارد مجتمع آموزشی شهید بهشتی در هامبورگ می‌باشد که از سال ۱۳۶۱ در این کشور تاسیس شده و زیر نظر وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران است.

مدارس بین‌المللی آلمان

دانش‌آموزان خارجی برای اینکه قادر به پذیرش مدارس آلمان باشند، قبل از هر چیز باید با مدارس آن کشور آشنا باشند. مدارس بین المللی آلمان عبارتند از:

  • مدارس شبانه روزی

 این مدارس مانند مدارس دولتی هستند با این تفاوت که دانش‌آموزان به صورت شبانه روزی در خوابگاه و محیط مدرسه حضور خواهند داشت. کیفیت آموزش در این مدارس بسیار زیاد بوده و این مدارس بهترین زمینه را برای پذیرش دانش‌آموزان بین‌المللی دارند. زبان آموزشی در این مدارس ممکن است شامل زبان‌های انگلیسی، فرانسه، اسپانیایی و آلمانی باشد. لازم به ذکر است که هزینه شهریه در این مدارس بسیار زیاد است.

  • مدارس روزانه

تحصیل در مدارس روزانه که در حقیقت همان مدارس ابتدایی می‌باشد، رایگان است. برای اخذ پذیرش در این مدارس باید مدرک زبان داشته و به زبان آلمانی تسلط داشته باشید.

  • مدارس خصوصی

 از دیگر مدارسی که برای تحصیل در آن باید شهریه پرداخت کنید، مدارس خصوصی است. با توجه به اینه این مدارس از بودجه دولتی هیچ استفاده‌ای نمی‌کنند به همین خاطر دانش‌آموزان می‌بایست هر سال بابت تحصیل شهریه پرداخت نمایند. ناگفته نماند که سطح آموزش در مدارس خصوصی نیز بالا می‌باشد.

مدارس برتر آلمان

انتخاب بهترین مدرسه نیز ازجمله موضوعات حائز اهمیتی است که باید حتما به آن توجه داشته باشید. در این رابطه والدین و دانش آموزان برای تحقیق و جست و جو در مورد شناخت مدارس برتر کشور آلمان تحقیق‌های زیادی را انجام می‌دهند. معیارهای ورود به مدارس آلمان و تحصیل در آن برای تمام افراد یکسان نبوده و امکان دارد معیارهای دیگر مانند شهریه، سطح آموزشی، زبان تحصیلی، امکانات مدرسه و… در انتخاب مدرسه هم تاثیر داشته باشند.

ازجمله برترین مدارس آلمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  برلین مدرسه بین المللی براندنبورگ
  • کلن مدرسه بین المللی سنت جورج
  • مدرسه بین المللی CJD براونشوایگ ولفسبورگ
  • Schule Schloss Salem
  • Zinzendorfschulen  Gymnasium Stift Neuzelle

سوالات درباره ویزای دانش آموزی آلمان

آیا با دریافت ویزای دانش آموزی آلمان تحصیل رایگان است؟

بله تحصیل در مدارس دولتی آلمان رایگان است.

تحصیل در مدرسه های آلمان فقط به زبان آلمانی است؟

بله تحصیل فقط به زبان آلمانی است.

آیا والدین از طریق ویزای دانش آموزی فرزند می توانند اقامت دائم آلمان را دریافت کنند؟

خیر،والدین فقط به عنوان همراه در طول دوره تحصیلی می توانند در آلمان زندگی کنند.

شهریه مدرسه های خصوصی آلمان حدودا چقدر است؟

شهریه مدرسه های خصوصی آلمان بین 10 تا 15 هزار یورو می باشد.

milani
milani
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

8 پاسخ

  1. با سلام
    آیا برای دریافت ویزای همراه،والدین هم باید تسلط به زبان آلمانی داشته باشند؟
    و این که من دو پسرم دارم پسر کوچیکم زیرسن مدرسه است برای اون هم میشه درخواست ویزا داد؟

    1. سلام دوست عزیز
      بله برای همراه هم نیاز به تسلط با حداقل نمره A1 یا A2 آلمانی هست.
      بله این امکان هست اما ریسک ویزای بالایی داره و بهتر است برای پایه های بالاتر اقدام کنید.

  2. سلام و عرض ادب ببخشید پسر من پایه دوازدهم هستش میتونه اونجا ادامه تحصیل بده

    1. خیر، برای ایشون نمیشه ویزای دانش آموزی دریافت کرد
      اما می تونند بعد از دریافت دیپلم و انجام آزمون زبان آلمانی و تعیین سطح اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کنند.

  3. سلام و خسته نباشید هزینه های تحصیل در مدارس المان چه میزانی هست؟

    1. سلام دوست عزیز
      هزینه های تحصیل در پایه های اول تا هشتم به صورت میانگین در حدود ۱۵۰۰۰ یورو در سال و در پایه های نهم تا دوازدهم در حدود ۲۰۰۰۰ یورو در سال تخمین زده می شود.

  4. سلام میشه نمره زبانی که دانش آموز باید در المانی و انگلیسی داشته باشد را بفرمایید

    1. سلام
      وقت شما بخیر.
      در خدمت هستیم، می تونید با شماره های زیر تماس بگیرید.
      ۰۲۱۲۲۴۵۶۵۷۶
      ۰۲۱۲۲۴۴۴۳۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *