فراهانی
هزینه زندگی در آلمان

هزینه زندگی در آلمان

آگاهی از هزینه زندگی در آلمان برای افرادی که قصد مهاجرت به آلمان یا تحصیل در این کشور را دارند، از اهمیت زیادی برخوردار است. در حقیقت یکی از بخش‌های اصلی برنامه‌ریزی برای مهاجرت، محاسبه صحیح هزینه‌ها و مخارج می‌باشد. نیاز است که بدانید مخارج اصلی زندگی شامل اجاره مسکن، آب و برق، مواد غذایی، حمل و نقل، بیمه درمانی و … در آلمان چقدر است. اگر می‌خواهید بدانید ‌که هزینه زندگی در آلمان چقدر است توصیه می‌کنیم تا آخر این مقاله با ما همراه شوید.

هزینه زندگی در آلمان چقدر است؟

هزینه زندگی در آلمان چقدر است؟

 در مقایسه با کشورهای اروپایی دیگر، هزینه زندگی در کشور آلمان نسبتاً بالا بوده و مسکن، گران‌ترین بخش زندگی در این کشور به شمار می‌رود. هزینه‌های اقامت در این کشور به شهری که در آن اقامت می‌کنید وابسته است؛ چراکه شهرهای بزرگ ازجمله برلین، مونیخ و فرانکفورت از شهرهای کوچک‌ گران‌تر هستند.

در شهرهای بزرگ، علاوه بر اینکه اجاره ملک زیاد است، بلکه هزینه‌های شارژ، خدمات آب و برق و هزینه‌های اینترنت هم بالا‌تر می‌رود. به‌صورت متوسط، اجاره آپارتمان یک‌خوابه در شهرهای بزرگ آلمان حدود ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ یورو در ماه هزینه خواهد داشت.

قیمت خرید خانه در آلمان

قیمت خرید خانه در آلمان

 قیمت خرید خانه در این‌ کشور محبوب به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله این عوامل می‌توان به شهر مدنظر و نوع ملکی که می‌خواهید آن را بخرید وابسته است. اخیرا قیمت خرید خانه در آلمان افزایش یافته است. طبق تحقیقات کمیسیون اتحادیه اروپا، قیمت‌ها در سال‌های ۲۰۱۰ الی ۲۰۲۲ حدود ۹۴ درصد بیشتر شده است، در حالی که میانگین افزایش قیمت در اتحادیه اروپا ۴۵ درصد است. در عده‌ای از شهرهای آلمان قیمت املاک نسبت به شهرهای اروپایی دیگر ارزان‌‌تر است.

 لازم به ذکر است که در کشور آلمان قیمت خانه‌های روستایی ارزان‌تر از خانه‌های شهری هستند.

هزینه اجاره خانه در آلمان

هزینه اجاره خانه در آلمان

میانگین هزینه اجاره خانه در آلمان به مکانی که قصد دارید در آن‌ سکونت داشته باشید، بستگی دارد. به عنوان مثال قیمت اجاره خانه‌هایی که در مناطق بزرگ و مرکزی قرار دارند، در مقایسه با حومه شهر گران‌تر می‌باشد.

معمولا اجاره خانه در آلمان و قیمت اجاره خانه، مقرون‌به‌صرفه و منطقی است. اما در شهرهای بزرگ همچون برلین و مونیخ، قیمت ماهانه اجاره یک آپارتمان یک‌خوابه برابر با ۱،۷۴۵ یورو و در شهرهایی همچون اشتوتگارت و فرانکفورت، معادل ۹۲۰ یورو برآورد می‌شود.

 هزینه ودیعه خانه در کشور آلمان معادل دو یا سه ماه اجاره می‌باشد‌.

 از طرفی، معمولا هزینه خدمات رفاهی همچون آب، برق و گاز در مبلغ اجاره خانه لحاظ نمی‌شوند و حتما باید در قرارداد اجاره این موضوع ذکر شود.

هزینه بیمه در آلمان

 در آلمان بیمه درمانی بدون توجه به وضعیت اقامت آلمان یا درآمد شما مطابق با قانون، اجباری می‌باشد. در همان روز اول ورود به کشور آلمان می‌بایست یک طرح بیمه درمانی دریافت نمایید. به صورت کلی دو نوع طرح اصلی بیمه درمانی در آلمان موجود است که شامل بیمه سلامت عمومی و بیمه سلامت خصوصی می‌باشد.

هزینه بیمه در آلمان‌ بسته به نوع بیمه‌ای که می‌شوید متفاوت است.

بر فرض مثال بیمه سلامت عمومی، که برای تمام افراد در آلمان اجباری است، حق بیمه کمتری از شما دریافت خواهد کرد. نرخ پرداختی بیمه سلامت عمومی اکنون از 70 الی 80 یورو در ماه متغیر می‌باشد.

هزینه رستوران در آلمان

هزینه رستوران در کشور آلمان به نسبت ارزان‌تر است. شما می‌توانید با ۲ تا ۴ یورو، سوسیس و کالباس بخورید. وعده‌های غذایی در اکثر رستوران‌ها در آلمان تنها ۹ الی ۱۵ یورو هزینه دارد.

قیمت مواد غذایی در آلمان

قیمت مواد غذایی در آلمان

با توجه به اینکه اصلی‌ترین رکن هزینه‌های زندگی در آلمان مربوط به قیمت مواد غذایی در آلمان است به همین خاطر باید در این رابطه نیز توضیح دهیم. میانگین هزینه خرید هر یک از مواد غذایی در آلمان تقریبا به صورت زیر است:

  • نان (500 گرمی): 1.24 یورو
  • شیر (1 لیتر): 0.71 یورو
  • تخم مرغ (12 عدد) 1.64 یورو
  • برنج (1 کیلو): 2.03 یورو
  • سیب زمینی (1 کیلوگرم): 1.06 یورو
  • پیاز (1 کیلوگرم): 1.09 یورو
  • گوجه فرنگی (1 کیلوگرم): 2.62 یورو
  • مرغ (1 کیلوگرم): 7.53 یورو
  • گوشت قرمز (1 کیلوگرم): 11.65 یورو
  • سیب (1 کیلوگرم): 2.22 یورو
  • موز (1 کیلوگرم): 1.58 یورو
  • پرتقال (1 کیلوگرم): 2.29 یورو

قیمت وسایل در آلمان

قسمت دیگری از هزینه‌های زندگی در آلمان، مربوط به خرید وسایل لازم است. برای خرید لباسشویی در کشور آلمان تقریبا به 50 – 700 یورو نیاز است. خرید تلویزیون 200 یورو، یخچال دوقلو 400 یورو، پکیج لوازم برقی (مخلوط کن، چرخ گوشت، همزن و آبمیوه گیر) 4590 یورو، چرخ خیاطی 1800 یورو، دستگاه اسپرسو 500 یورو و تستر 45-55 یورو نیاز است.

قیمت گوشت در آلمان

در رابطه با قیمت گوشت در این کشور باید بگوییم که این قیمت‌ها با توجه به روز و سال متفاوت خواهند بود بر فرض مثال در سال ۲۰۲۴ برای خرید هر کیلو گوشت در آلمان 24.900 یورو نیاز است. برای خرید فیله گوشت گاو 11 الی 12 یورو در هر 1 کیلوگرم، فیله گوشت خوک 7 الی 8.5 یورو در هر کیلوگرم، فیله تازه گوشت گاو ممتاز 25 یورو در هر کیلوگرم، چرخ کرده 5 یورو در هر کیلوگرم، سینه مرغ 10 یورو در هر کیلوگرم و برای خرید مرغ کامل باید 4.5 یورو به ازای هر کیلوگرم پرداخت کنید.

هزینه آب و برق در آلمان

 هزینه برق در کشور آلمان زیاد است به این صورت که برای هر کیلووات ساعت برق مصرفی، نیاز است که 29.42 سنت پرداخت نمایید. به صورت میانگین هزینه برق مصرفی برای یک آپارتمان 85 متری در ماه حدود 215.21 یورو می‌باشد.

هزینه‌های اینترنت در آلمان

در رابطه با هزینه‌های اینترنت در آلمان باید بگوییم که با توجه به نوع شرکت اینترنتی، سرعت اینترنت و حجم دانلود هزینه‌های اینترنت در آلمان متفاوت خواهد بود.

هزینه خرید کالاهای اساسی منزل در آلمان

هزینه خرید کالاهای اساسی منزل در آلمان امکان دارد طبق منطقه و شهری که در آن به زندگی کردن مشغول می‌شوید، متغیر باشد. ولی به صورت کلی، هزینه‌های مربوط به کالاهای اساسی ازجمله نان، شیر، گوشت، میوه و سبزیجات در آلمان در حد متوسط ​​است.

هزینه تفریحات در آلمان

تمام انسان‌ها برای گذراندن اوقات فراغت خود سراغ تفریح و ورزش می‌روند اما سوال اینجاست که هزینه تفریحات در کشور آلمان چقدر است؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم که هزینه باشگاه ویژه بزرگسالان به صورت ماهانه بین 40 تا 50 یورو بوده، هزینه اجاره یک ساعته زمین تنیس بین 20 الی 30 یورو و هزینه خرید بلیط یک نفره سینما حدود 15 یورو هزینه خواهد بود.

هزینه مالیات در آلمان

هزینه مالیات در آلمان

هزینه مالیات در کشور آلمان با توجه به نوع درآمد فرد و میزان آن، متفاوت است. این کشور به خاطر سیستم مالیاتی پیچیده و متنوع، میزان مالیات‌ها را مطابق با نیازهای عمومی تنظیم می‌نماید. با این حال، میزان مالیات در آلمان در مقایسه با کشورهای دیگر متوسط و نسبتاً بالا است. این مالیات‌ها جهت ارائه خدمات عمومی به جامعه و ایجاد زیرساخت‌های کیفیتی در زمینه‌های متنوع اقتصادی و اجتماعی ضروری می‌باشد. نرخ مالیات در آلمان به‌عنوان یکی از مبانی اصلی تأمین منابع مالی برای این کشور عمل نموده و بر سطح رفاه و خدمات عمومی مردم تاثیر زیادی دارد.

هزینه لباس و پوشاک در آلمان

هزینه لباس و پوشاک در آلمان

زمانی که از مد صحبت می‌کنیم آلمان بی شک، یکی از بهترین‌ها در جهان می‌باشد. در این کشور، سبک، طراحی و ساختِ با کیفیت در هر لباسی مشاهده می‌شود. موارد مختلفی در هزینه لباس و پوشاک در آلمان تاثیرگذار هستند.

بر فرض مثال هزینه برندهای لوکس در این کشور حدود 500 تا 2000 یورو بوده، هزینه برندهای متوسط بین 50 الی 200 یورو بوده و ارزانترین برندها زیر 10 یورو هزینه دارند.

هزینه بهداشت و درمان در آلمان

هزینه‌های بهداشت و درمان در آلمان، به عوامل زیادی بستگی دارد که ازجمله آن‌ها می‌توان به تشخیص بیماری، لیست اقدامات تشخیصی و درمانی لازم برای بیماری، مدت اقامت در بیمارستان، وجود برخی آسیب شناسی‌های همزمان که موقع بستری شدن اتفاق می‌افتد و به درمان آن‌ها هم نیاز خواهید داشت، وضعیت و رتبه پزشکی که برای درمان به او مراجعه می‌نمایید، تعداد متخصصان پزشکی درگیر در فرایند درمانی، یا تشخیص بیماری، سطح راحتی اتاق بیمار و داشتن همراه و نیاز به اسکان او در اتاق بیمار اشاره کرد.

هزینه حمل و نقل در آلمان

آلمان یک سیستم حمل‌ونقل عمومی بسیار پیشرفته و کارآمدی دارد که قطارهای پرسرعت، سیستم‌های به روز متروی شهری، اتوبوس‌های تر و تمیز، تراموا و تاکسی‌های مجوزدار را در خود جای داده است. ازجمله اولین مواردی که در کشور آلمان توجه شما را به خود جلب خواهد کرد، فرهنگ دوچرخه سواری و امکانات فراهم شده برای آن می‌باشد.

هزینه حمل و نقل عمومی در آلمان در مقایسه با کشورهای شمالی و غربی اروپا نسبتا پایین است.

هزینه نگهداری و تحصیل کودکان در آلمان

هزینه‌های نگهداری و تحصیل کودکان در آلمان امکان دارد مطابق با موارد مختلفی ازجمله سن کودک، نوع مدرسه و منطقه محل زندگی تغییر یابد. در آلمان، سیستم آموزشی عمومی رایگان بوده و کل کودکان می‌توانند به آموزش دسترسی داشته باشند. هزینه‌های مربوط به تحصیل کودکان با توجه به نوع مدرسه و خدماتی که ارائه می‌کند، متفاوت است.

لازم به ذکر است که در کشور آلمان اگر والدین در شرکت‌ها یا سازمان‌های دولتی به فعالیت مشغول باشند، اکثر این شرکت‌ها یا سازمان‌ها خدمات مربوط به مراقبت از کودکان را ارائه می‌نمایند.

به صورت کلی، هزینه‌های نگهداری و تحصیل کودکان در آلمان با توجه به شرایط فردی و خانوادگی می‌تواند تغییر یابد.

هزینه پخش برنامه‌های تلویزیونی آلمان

اگر خانه‌ای برای اجاره در آلمان گرفته باشید، بعد از اینکه آدرس خانه به اسم شما در شهرداری ثبت شود نامه ای از طرف اداره ARD ZDF خواهید کرد که از شما می‌خواهد مبلغ ۱۷.۵۰ یورو برای هر عضو خانواده در ماه به عنوان هزینه‌های رادیو و تلویزیون پرداخت نمایید.

هزینه‌های زندگی یک خانواده ۴ نفره در مقایسه با یک متقاضی مجرد در شهرهای آلمان

برای یافتن تفاوت هزینه‌های زندگی یک خانواده چهار نفره با یک متقاضی مجرد در شهر‌های آلمان ما به بررسی هزینه دو شهر از این کشور می‌پردازیم:

هزینه یک خانواده چهار نفره در شهر آخن حدود ۲۵۶۰ یورو می‌باشد. این هزینه برای یک فرد مجرد در همین شهر حدود ۷۴۵ یورو خواهد بود.

در شهر مونیخ این هزینه برای خانواده ۴ نفره ۳۱۷۴ یورو و برای فرد مجرد ۹۲۳ یورو خواهد بود.

به صورت کلی با مقایسه هزینه‌های تمام شهر‌های آلمان ما به این نتیجه می‌رسیم که میانگین هزینه‌های ماهیانه یک فرد مجرد در آلمان حدود ۱۶۹۵ یورو بوده و میانگین هزینه‌های ماهانه یک خانواده چهار نفری حدود ۳۹۰۶ یورو خواهد بود.

متوسط هزینه ماهانه زندگی در آلمان برای یک خانواده دونفره

متوسط هزینه ماهانه زندگی در آلمان برای یک خانواده دونفره

به صورت کلی، مخارج زندگی در آلمان در شهرهای بزرگ ازجمله برلین، فرانکفورت و کلن، از شهرهای کوچکتر مثل لایپزیگ و هانوفر بیشتر است.

هزینه‌های زندگی در منطقه‌هایی که در نزدیکی مراکز شلوغ و توریستی ازجمله دریاچه کانستانز و شهرستان‌های حاشیه جنوبی مونیخ هستند از مناطق دیگر بیشتر است.

به صورت کلی میانگین هزینه‌های ماهیانه یک خانواده دو نفره در آلمان حدود ۲۶۳۶ یورو خواهد بود.

هزینه زندگی در ایالت‌های آلمان

 جنوب کشور آلمان از نظر هزینه زندگی در آلمان گران‌ترین منطقه محسوب می‌‌شود. از گران‌ترین و بزرگترین شهرهای این بخش از کشور برای زندگی می‌توان به شهر‌های اشتوتگارت و مونیخ اشاره کرد. برای مثال اگر بخواهیم در منطقه اشتوتگارت یک آپارتمان یک خوابه را اجاره کنیم باید به طور متوسط ​​۸۴۶،۴۳ یورو هزینه پرداخت کنیم. اما در شهر‌های شمالی آلمان مانند برمن، اینگونه نیست و برای یک آپارتمان مشابه می‌توان به طور متوسط ​​۵۶۰ یورو هزینه کرد.

لازم به ذکر است که در ایالت‌های مختلف آلمان هزینه‌های زندگی متفاوت می‌باشد، به عنوان مثال هزینه زندگی در برلین در مقایسه با ایالت‌های دیگر پایتخت اروپا گران نیست. اما اجاره مسکن بیشترین هزینه‌ای است که در ایالت برلین خواهید داشت. ایالت‌هایی که در اطراف برلین در شرق آلمان قرار دارند ارزان‌تر از ایالت‌هایی هستند که در جنوب آلمان قرار دارند.

هزینه زندگی در برلین

 پایتخت کشور آلمان برلین بوده و یکی از شهرهای تاریخی اروپا به شمار می‌رود. این شهر حدود 5 میلیون نفر جمعیت دارد که این امر، این شهر تاریخی را به پر جمعیت ترین شهر آلمان تبدیل کرده است. شهر برلین به خاطر رشد اقتصادی و افزایش قابل ملاحظه دستمزدها به صورت سالیانه، از نرخ پایین بیکاری برخوردار است.

هزینه‌های زندگی در برلین مطابق با نحوه و نوع زندگی فرد در این شهر است اما به صورت میانگین هزینه زندگی یک نفر در برلین 35 الی 50 یورو برای یک روز می‌باشد.

هزینه زندگی در فرانکفورت آم ماین

 هزینه‌های زندگی در فرانکفورت آم ماین شامل هزینه‌هایی ازجمله هزینه خدمات شهری، خدمات ورزشی، مراقبت از کودک و… است. این هزینه‌ها یکی از هزینه‌های اولیه یک خانواده به شمار می‌روند.

متوسط هزینه‌های زندگی یک نفر در فرانکفورت آم ماین برای یک روز ۳۱ یورو می‌باشد.

هزینه زندگی در مونیخ

 هزینه‌های زندگی در مونیخ شامل هزینه‌هایی مانند هزینه آب و برق، حمل و نقل، خورد و خوراک، تفریح و سرگرمی، بیمه و… می‌باشد. البته باید دقت کنید که هزینه‌های دقیق زندگی به سبک زندگی هر فرد وابسته است. به صورت کلی مونیخ ازجمله شهرهای گران در آلمان بوده و به نسبت شهرهای‌دیگر این کشور، هزینه‌های بیشتری خواهد داشت. بر اساس آخرین آمارها در سال 2022، متوسط هزینه زندگی در مونیخ برای یک نفر ۳۰ یورو است.

هزینه زندگی در کلن

کلن پنجمین شهر بزرگ کشور آلمان بوده و در کنار رودخانه Rhine قرار دارد. شهر کلن اکنون 1 میلیون نفر جمعیت داشته و بزرگترین شهر امپراتوری روم در دوران قرون وسطی به شمار می‌رود.

به صورت کلی هزینه متوسط زندگی در شهر کلن برای یک نفر حدود ۲۷ یورو در روز است.

هزینه زندگی درهامبورگ

 هامبورگ یکی از بهترین شهرهای کشور آلمان بوده و هزینه‌های زندگی بیشتری نسبت به دیگر شهرهای این کشور دارد. درست است که هزینه زندگی در هامبورگ طبق سبک زندگی هر یک از ساکنین این شهر قادر است متفاوت باشد، ولی میانگین هزینه زندگی در این شهر حدود ۴۰ یورو برای یک روز است.

آیا آلمان کشور گرانی است؟

در پاسخ این سوال باید بگوییم که هزینه زندگی در یک کشور به فاکتورهای مختلفی مانند میزان درآمد و بودجه، موقعیت کاری فرد، نیازهای شخصی او و سبک زندگی وابسته است. طبیعتاً اجاره یک خانه مستقل در مرکز شهر مونیخ، در مقایسه با یک آپارتمان کوچک در برلین هزینه کمتری را خواهد داشت. ولی با در نظر گرفتن تمام این موارد، نمی‌توان گفت که هزینه زندگی در آلمان زیاد است. هزینه‌های زندگی در آلمان در مقایسه با کشور‌های دیگر اروپایی گران نیست.

مقایسه هزینه زندگی در آلمان با سایر اروپا

هزینه زندگی در آلمان در مقایسه با کشورهای اروپایی دیگر ارزانتر می‌باشد. هزینه اجاره مسکن اصلی ‌ترین هزینه‌های زندگی در آلمان را شامل می‌شود. هزینه‌های دیگر ازجمله هزینه‌های خوراک، خرید، تفریح و لباس هم با توجه به منطقه زندگی فرد و سلیقه‌ او متغیر خواهد بود.

ارزان ترین شهر آلمان برای زندگی

لایپزیگ یکی از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی می‌باشد که معمولا انتخاب اول افراد مجرد است. این شهر نزدیک به 1000 سال قدمت داشته و نسبت به شهرهای بزرگ و پیشرفته‌ای مثل برلین، مونیخ، دوسلدورف، کلن و هامبورگ، قیمت‌های بسیار پایین‌تری دارد.

گران ترین شهر آلمان برای زندگی

 گران‌ترین شهر آلمان و چهل و نهمین شهر گران در جهان مونیخ است. هزینه زندگی، به خصوص هزینه مسکن در این شهر بسیار زیاد است. درست است که مونیخ به شهری با کلوپ‌های شبانه و رستوران‌های درجه یک معروف است ولی هزینه تفریح در این شهر به مراتب از سایر نقاط آلمان بیشتر است.

راه‌های کاهش هزینه زندگی در آلمان‌

راه‌های کاهش هزینه زندگی در آلمان‌

با رعایت یک سری نکات می‌توان هزینه‌های زندگی در کشور آلمان را کاهش داد برخی از این نکات عبارتند از:

  • انتخاب کارت اعتباری بدون کارمزد و حساب بانکی در آلمان

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی دیگر به افتتاح حساب در بانک آن هم به روش سنتی نیازی ندارید که برای انجام هر کاری کارمزدهای زیادی را پرداخت کنید. شما با افتتاح مستقیم حساب، در بانک‌های دیجیتالی همچون Comdirect یا DKB و یا موبایل بانک‌هایی مانند N26، Vivid یا Tomorrow هر سال ۱۵۰ یورو در جیبتان خواهد ماند.

  • دریافت بیمه‌های ضروری

یکی از بهترین و مناسب ترین راه‌ها برای کاهش هزینه زندگی در آلمان عدم دریافت بیمه‌های غیر ضروری است. شاید تاکنون شما هم شنیده‌اید که آلمان سرزمین بیمه‌هاست. اما این بدان معنا نیست که هر بیمه‌ای که به شما پیشنهاد می‌شود را تهیه کنید. باید قبل از این که بخواهید بیمه‌های مختلف را خریداری کنید از خودتان بپرسید که آیا می‌توانید هزینه‌های احتمالی بابت اتفاقات پیش رو همچون آسیب، تصادف و یا سرقت را از جیب خودتان پرداخت کنید. در چنین شرایطی شما نباید در بیمه شخصی صرفه جویی کنید.

ولی مثال بیمه تلفن همراه ضروری نمی‌باشد.

  • استفاده از دوچرخه به عنوان وسیله حمل و نقل

یکی از تمیزترین، ارزان ترین و سالم ترین راه برای حمل و نقل در آلمان، استفاده از دوچرخه می‌باشد. این روش می‌تواند به کاهش هزینه زندگی در آلمان کمک بسیار زیادی کند. این کشور همواره دوستدار دوچرخه سواری بوده و در بیشتر شهرهای این کشور نیز دوچرخه سواران مسیر‌های مشخصی دارند.

  • انتخاب هوشمندانه سوپرمارکت‌

در هر شهر یا کشوری نوع فروش مواد غذایی و سوپرمارکت‌ها تا حدودی با یکدیگر متفاوت می‌باشند. برای این که شما بخواهید هزینه زندگی در آلمان را کاهش دهید بهتر است در انتخاب سوپرمارکت‌ هوشمندانه عمل کنید. کشور آلمان سوپرمارکت‌های متنوعی دارد که نوع قیمت و شکل ارائه اجناس نیز در آن‌ها متفاوت است. این کشور دارای سوپرمارکت‌های ارگانیک تا تخفیف دار و یا گران قیمت می‌باشد که در هنگام خرید شما باید بدانید که چه چیزی را از کدام سوپرمارکت تهیه می‌کنید تا بتوانید در هزینه‌های خود نیز صرفه جویی کنید.

  • استفاده از کارت‌های حمل و نقل عمومی

اگر به هر دلیلی اهل دوچرخه سواری نیستید و یا اینکه هر روز مسافت‌ زیادی طی می‌کنید قطعا یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش هزینه زندگی در آلمان استفاده از حمل و نقل عمومی می‌باشد. شما می‌توانید با تهیه بلیط‌های مناسب از هزینه‌های خود نیز صرفه جویی کنید.

  • تغییر ارائه دهنده خدمات برق و بیمه

پس از اینکه شما از خانه اجاره‌ای به خانه خود در آلمان نقل مکان کردید، یک ارائه دهنده برق و بیمه خواهید داشت که این‌ها معمولا ارائه دهنده‌های عمومی شهر آلمان محسوب می‌شوند. زمانی که شما هر سال با ارائه دهنده جدید کار کنید قطعا از خدمات بهتر و با قیمت مناسب تر بهره‌مند خواهید شد. اگر بخواهید در کشور آلمان خودرو بخرید قطعا بیمه ماشین باید داشته باشید. شما باید هر ساله بیمه‌های خودرو را مقایسه و چک کنید و اگر متوجه شدید که ارائه دهنده بیمه دیگری قیمت مناسبی دارد، بیمه خود را تغییر داده و از بهترین خدمات با کم‌ترین هزینه‌ استفاده کنید.

سوالات درباره هزینه زندگی در آلمان

آلمان برای زندگی کشور گرانی است ؟

به طور کلی، آلمان گران به حساب نمی آید، به خصوص در مقایسه با میانگین هزینه زندگی در اروپا، البته اینکه بودجه شما چقدر باید باشد بستگی به موقعیت شما و سبک زندگی شما دارد.

هزینه زندگی در آلمان به نسبت درآمد در این کشور چگونه است؟

به طور کلی، در آلمان می‌توانید با حقوق حتی متوسط رو به پایین هم زندگی در سطح استاندارد داشته باشید.

هزینه مسکن در آلمان گران است؟

هزینه اجاره خانه در کشور آلمان به نسبت شهرهای مختلف متغیر است اما به طور کلی، نمی‌توان گفت که اجازه خانه در این کشور ارزان است.

milani
milani
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *