فراهانی
مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان

بدون شک یکی از دغدغه‌های مهم افراد متقاضی برای ثبت شرکت در کشور آلمان، مدارک لازم جهت ثبت شرکت در این کشور است.
در ادامه این مطالب همراه ما باشید تا شما را بیشتر با مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان، آشنا کنیم.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان کدامند؟

ارائه هزینه‌ها و مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان بسیار مهم هستند و متقاضیان باید به این مسئله توجه زیادی کنند، چون اگر مدارک شما ناقص باشد تقاضای ثبت شرکت در آلمان به طور کلی رد می‌شود.
علاوه بر مواردی که گفته شد، ارائه یک بیزنس پلن قوی هم از اهمیت بسیار زیادی برخودار است.
بیزنس پلن قوی وظیفه دارد که مسئولان آلمانی را قانع کند که برای ثبت شرکت در این کشور طرح متقاضی می‌تواند به اقتصاد آلمان کمک کند و همچنین فرد متقاضی می‌تواند در این کشور ایده‌های اقتصادی خوبی را اجرا کند.
مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان عبارتند از:

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان
  • تکمیل فرم‌های درخواست
  • مدارک شناسایی متقاضی
  • مدارک تحصیلی مدیر عامل و سهامداران
  • نام کلیه سهامدارن
  • اثبات میزان تسلط متقاضی
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل یا آلمانی جهت
  • نام و شکل شرکت حقوقی و تجارت برنامه ریزی شده
  • ارائه گذرنامه کلیه‌ی اعضای شرکت با اعتبار بیشتر از ۶ ماه
  • نام کلیه شرکا و سهامداران هنگام ثبت شرکت
  • ارائه رزومه
  • عکس رنگی
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای اعضای شرکت
  • ارائه بیزینس پلن
  • محل اسکان
  • گواهی بیمه سلامت
  • گردش حساب بانکی ۳ ماه اخیر
  • گواهی تمکن مالی

وکیل ثبت شرکت در آلمان

وکیل ثبت شرکت در آلمان می تواند به خوبی شما را از قوانین و مدارک لازم برای ثبت شزکت آگاه کند. قطعا مشوت گرفتن از افراد خبره و متخصص می تواند باعث کاهش بعضی از هزینه‌ها و جلوگیری از اتلاف وقت شود.

شرایط ثبت شرکت در آلمان

شرایط ثبت شرکت در آلمان

کشور آلمان از لحاظ اقتصادی چهارمین قطب اقتصادی دنیا و برترین کشور اروپا است. اقتصاد این کشور از ثبات و امنیت بسیار بالایی برخوردار است و حتی سیستم اقتصادی این کشور در دوره‌های رکود اقتصاد جهانی هم دچار لغزش نشده است.
بنابر این سرمایه گذاری در کشور آلمان با سود بسیار زیادی همراه خواهد بود. امروزه افراد زیادی از طریق ثبت شرکت و کار در آلمان، از سراسر دنیا به دنبال سرمایه گذاری در این کشور هستند.
دولت آلمان از سرمایه گذاران خارجی به شرطی حمایت می‌کند که برنامه‌های اقتصادی متقاضیان بتواند به پیشرفت اقتصاد این کشور کمک کند. این بدان معنا می‌باشد که متقاضیانی که قصد دارند در کشور آلمان شرکت خود را ثبت کنند باید برای فعالیت‌های اقتصادی خود در این کشور برنامه و مراحل جامعی را داشته باشند.
در نتیجه داشتن یک بیزنس پلن دقیق و قوی که مورد تایید صنایع محلی و اتاق بازرگانی آلمان باشد از مهم ترین شرایط ثبت شرکت در آلمان به حساب می‌آید.

کشور آلمان دومین شرطی که برای سرمایه گذاران در نظر گرفته است، داشتن و اثبات گواهی تمکن مالی می‌باشد. این یعنی هر فردی که می‌خواهد به منظور ثبت شرکت در کشور آلمان اقدام کند باید بتواند از طریق اسناد معتبر و قانونی تمکن مالی خود را به اثبات برساند.
در واقع باید سرمایه گذاران علاوه بر هزینه‌هایی که برای راه اندازی شرکت خود در نظر می‌گیرند، بتوانند هزینه‌های آتی شرکت از جمله هزینه‌های حقوق پرسنل و غیره و هزینه‌های اصلی و جانبی آن را نیز تامین کنند و این مسئله باید با ارائه سند املاک، صورت حساب بانکی و مدارکی از این قبیل به اثبات برسند.
از دیگر شرایط لازم برای ثبت شرکت در این کشور در مورد خود سرمایه گذار می‌باشد. که از جمله این شرایط‌ می‌توان به سن سرمایه گذار اشاره کرد. لازم به ذکر است که باید طبق قوانین آلمان فرد متقاضی سرمایه گذار حداقل ۲۰ الی ۴۵ سال تمام سن داشته باشد. اگر سن متقاضی بالای ۴۵ سال باشد قطعا در مورد اثبات تمکن مالی خود با سخت گیری‌های بیشتری رو به رو می‌شود.

نکته ای که باید در مورد سرمایه گذاری در کشور آلمان به آن توجه کنید این می‌باشد که مدرک دانشگاهی از شرایط سرمایه گذاری در این کشور نمی‌باشد. البته کسانی که می‌خواهند بدون مدرک دانشگاهی در آلمان شرکت خود را ثبت کنند بایستی مدرک زبان آلمانی خود را در سطح Basic و مدرک زبان آلمانی را برای همسر و فرزندان زیر ۱۶ سال خود ارائه دهند. اگر متقاضیان دارای حداقل مدرک لیسانس باشند، دیگر نیاز نیست تا مدرک زبان آلمانی نیز داشته باشند.

روش‌های ثبت شرکت در آلمان

برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری در آلمان، گزینه‌های متنوعی پیش روی سرمایه گذاران وجود دارد که افراد متقاضی می‌توانند با توجه به مراحل، فعالیت و شرایط خود بهترین گزینه را انتخاب کنند.
شرکت‌هایی که در کشور آلمان وجود دارند بر اساس گستردگی فعالیت‌هایشان دسته بندی می‌شوند. انواع روش‌های ثبت شرکت و شرکت‌ها در ادامه معرفی می‌شوند.

  • ثبت شرکت با مسئولیت محدود GmbH یا UG

شرکت GmbH به شرکت‌هایی با مسئولیت محدود می‌گویند که برای کسب و کارهای متوسط و کوچک مناسب هستند. حداکثر سه نفر می‌توانند به عنوان شریک برای ثبت این شرکت‌ها معرفی شوند.
از دیگر انواع شرکت‌های کوچک و متوسط، می‌توان به شرکت‌های UG اشاره کرد، که حداقل از نظر سهام با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند اما در اختیار سرمایه گذاران مزایای یکسانی قرار می‌دهند.
البته تفاوت‌هایی نیز میان آن‌ها وجود دارد که باید شرکت‌های UG، از سود سالانه خود بتوانند ۲۵ درصد از آن را پس انداز کنند. صاحبان این شرکت‌ها با پرداخت هزینه‌های اولی شرکت‌های GmbH، می‌توانند به راحتی نوع شرکت خود را تغییر دهند.

سهامداران باید زمان ثبت شرکت یک نام مرتبط با فعالیت شرکت خود را اعلام نمایند. همچنین برای ثبت شرکت انتخاب مدیر اجرایی الزامی است.
مدیر اجرایی می‌تواند فردی غیر سهامدار و حتی فردی غیر آلمانی باشد. برای معتبر شناخته شدن و ثبت تجاری این شرکت‌ها، باید در دفتر اسناد رسمی اساس نامه شرکت به امضای مدیر عاملان برسد.
سهام این شرکت‌ها دارای گواهی می‌باشند و هرگز نمی‌توان آن را انتقال داد و همچنین در بازار بورس عرضه نخواهند شد.

  • ثبت شرکت سهامی AG

کسانی که می‌خواهند در آلمان شرکت تجاری تخصصی تری ثبت کنند باید شرکت‌های AG را انتخاب نمایند.
این شرکت‌ها به سرمایه اولیه بیشتری نیاز دارند و همچنین برای بیزینس‌های پیشرفته نیز گزینه بسیار مناسبی هستند. این نوع شرکت‌ها به وسیله یک هیئت پنج نفر راه اندازی شده و مدیریتشان هم بر عهده همان هیئت مدیره است.
هر چند که بر عملکرد آن‌ها یک هیئت حداقل سه نفره به صورت دوره ای نظارت خواهد داشت.
فعالیت‌ها و حساب‌های مالی شرکت‌های AG باید به وسیله یک حسابرس قانونی ارزیابی شوند. به طور کلی این شرکت‌ها ساز و کار حساب شده و پیچیده تری برای ثبت شدن دارند. ناگفته نماند انتخاب نام، اساس نامه، برند و سایر فعالیت‌های اولیه آن‌ها به صورت دقیق تر ارزیابی می‌شوند.

  • ثبت شرکت مشارکت محدود

کسانی که به صورت شراکتی می‌خواهند در آلمان یک شرکت ثبت کنند قطعا شرکت‌های مشارکت محدود گزینه‌های بسیار مناسبی هستند. افراد در سهام این شرکت‌ها بر اساس شرایط و میزان سرمایه آورده شده سهیم می‌شوند و در مورد کل سهام شرکت همه شرکا مسئول هستند.
افراد به عنوان شرکای ساکت یا شرکای عمومی می‌توانند در این شرکت‌ها سهیم شوند. در امور روزمره مدیریت، شرکای ساکت نمی‌توانند مداخله کنند و فقط در هنگام زیان یا سود شرکت سهم دارند.
در بین گزینه‌های مهاجرتی، Ausbildung یکی از بهترین گزینه‌هایی می‌باشد که افراد می‌توانند توسط آن شرایط مهاجرت به کشور آلمان را برای خود راحت تر کنند. یکی از روش‌های مهاجرت به آلمان آوسبیلدونگ است که متقاضیان بدون داشتن تحصیل یا مدرک در آلمان می‌توانند وارد بازار کار این کشور شوند.

سوالات درمورد مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان:

در کشور آلمان چه کسانی می‌توانند شرکت خود را ثبت کنند؟

در کشور آلمان همه سرمایه گذاران می‌توانند از سراسر دنیا با داشتن تمکن مالی برای تامین سرمایه لازم، داشتن بیزنس پلن قوی و داشتن مهارت کافی در صورت نداشتن مدرک دانشگاهی در این کشور شرکت خود را ثبت کنند.

چه شرکت‌هایی در آلمان وجود دارند؟

انواع شرکت‌های آلمان می‌توان به شرکت‌های سهامی، شرکت‌های با مسئولیت محدود و شرکت‌های مشارکت محدود اشاره کرد.

برای ثبت شرکت در آلمان چه میزان سرمایه نیاز است؟

هزینه‌های ثبت شرکت در آلمان بستگی به نوع شرکت مورد نظر دارد و سرمایه گذاران می‌توانند حتی با داشتن ۱ یورو فعالیت خود را آغاز کنند. علاوه بر مواردی که گفته شد، باید هزینه‌هایی که برای شروع به کار شرکت که در متن توضیح داده شد، در نظر گرفته شود.

elel
elel
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

2 پاسخ

  1. سلام من مدارکم تقریبا کامله اما بازم مشکل دارم تو ثبت شرکت. از کی میتونم کمک بگیرم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *