فراهانی
ثبت شرکت در آلمان

 ثبت شرکت در آلمان + شرایط ثبت شرکت

روش‌های گوناگونی برای سرمایه‌گذاری در آلمان وجود دارند که یکی از برترین و قابل اطمینان‌ترین روش‌‌ها برای سرمایه‌گذاری در کشور آلمان، راه اندازی شرکت می‌باشد. به طور کلی سیاست اقتصادی کشور آلمان به حمایت سرمایه‌گذاران خارجی متکی بوده که این امر منجر می‌شود ثبت و راه‌اندازی شرکت برای متقاضیان این کار به آسانی مهیا شود.

البته قبل از هر اقدامی لازمه‌ی کار این است که با شرایط، مراحل، مدارک و سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی شرکت به خوبی آشنا باشید و با تهیه یک بیزینس پلن قوی برای راه‌اندازی شرکت خود در این کشور اقدام فرمایید.
در این مقاله ما قصد داریم شما را به صورت کامل با نحوه ثبت شرکت در آلمان‌ آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

 ثبت شرکت در آلمان

بهترین کشور اروپا از نظر اقتصادی کشور آلمان می‌باشد. این کشور چهارمین قطب اقتصادی دنیا محسوب می‌شود.

کشور آلمان دارای اقتصادی ثابت و ایمن می‌باشد به طوری که حتی در دوره‌های رکورد اقتصاد جهانی، کوچک‌ترین تغییری در سیستم اقتصادی این کشور رخ نداده به همین خاطر سرمایه‌گذاری در این کشور با سود بسیار بالایی همراه است، همچنین این موضوع را می‌توان یکی از دلایل اصلی افزایش متقاضیان در سراسر دنیا برای سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت و کار در کشور آلمان دانست.

شرایط ثبت شرکت در آلمان

دولت آلمان از سرمایه‌گذاران خارجی به شرطی حمایت می‌کند که برنامه‌های اقتصادی آنها به رشد و پیشرفت اقتصاد کشور آلمان کمک کند، یکی از اصلی‌ترین شرایط ثبت شرکت در کشور آلمان داشتن یک بیزینس پلن قوی و هدفمند است که توسط اتاق بازرگانی و صنایع محلی آلمان مورد تایید قرار بگیرد و این یعنی متقاضیان پیش از راه‌اندازی شرکت در کشور آلمان باید برنامه دقیق و هدفمند از فعالیت‌های اقتصادی خود در آلمان داشته باشد.

دومین شرطی که کشور آلمان برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته این است که سرمایه‌گذاران پیش از ثبت و راه‌اندازی شرکت در آلمان باید دارای گواهی تمکن مالی باشند، یعنی هر شخصی که می‌خواهد برای خود شرکتی در این کشور باز کند باید بتواند تمکن مالی خود را از طریق اسناد قابل اطمینان و قانونی به تایید برساند. در اصل سرمایه‌گذاران افزون بر هزینه‌هایی که برای ثبت شرکت می‌پردازد بتواند هزینه‌های آتی شرکت نظیر هزینه‌های اصلی و کناری آن و حقوق کارکنان و غیره را پرداخت کند. در نهایت با تحویل دادن صورتحساب بانکی، سند ثبت شرکت و املاک مورد تایید این کشور قرار می‌گیرد.

از دیگر شرایط لازم برای ثبت شرکت در کشور آلمان درباره شخص سرمایه‌گذار می‌باشد، یکی از این شرایط حدود سن فرد سرمایه‌گذار است که حداقل سن مجاز ۲۰ سال تمام و حداکثر سن لازم ۴۵ سالگی می‌باشد، در صورتی که سن تقاضا کننده بالای ۴۵ سال باشد به سختی و دشواری زیاد مورد تایید تمکن مالی قرار می‌گیرد.

آنچه در مورد سرمایه‌گذاری در کشور آلمان حائز اهمیت است این است که مدرک دانشگاهی از شرایط سرمایه‌گذاری محسوب نمی‌باشد. البته متقاضیانی که فاقد هیچگونه مدرک دانشگاهی هستند و خواستار ثبت شرکت در آلمان هستند باید مدرک زبان آلمانی خود و همچنین مدرک زبان آلمانی در سطح basic خود و همسر و فرزندان زیر ۱۶ سال خود را تحویل دهند، البته افرادی که مدرک لیسانس یا حداقل مدرک لیسانس داشته باشند، لازم نیست مدرک زبان آلمانی نیز داشته باشند.

مزایا و معایب ثبت شرکت در آلمان

هرگونه سرمایه‌گذاری در ایران و یا در کشورهای خارج از ایران ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارد و سرمایه‌گذاران باید علاوه بر سود، ضررهای آن را نیز در نظر بگیرند و ریسک پذیر باشند. یکی از روش‌های کاهش ریسک و خطر هر نوع سرمایه‌گذاری می‌توان به آشنایی با تمامی شرایط، جزئیات، مزایا و معایب سرمایه‌گذاری مورد نظر اشاره کرد. بنابراین اگر متقاضی از مزایا و معایب ثبت شرکت در آلمان و همچنین آشنایی با بهترین کشور به منظور ثبت شرکت اطلاع داشته باشد می‌تواند تصمیمات بهتری را بگیرد و خسارت کمتری را ببیند. چند مورد از مزایای معایب ثبت شرکت در آلمان در زیر نوشته شده و بهتر است آنها را مطالعه کنید:

مزایای ثبت شرکت در آلمان

  • پروسه اداری در کمترین زمان ممکن به انجام می‌رسد
  • افرادی که دارای لیسانس هستند نیاز به گرفتن مدرک زبان آلمانی ندارند
  • نبودن هیچ گونه ضرورت در استخدام نیرو
  • امکان ثبت شرکت در سفارت بدون حضور متقاضی در کشور آلمان
  • امکان دریافت اقامت برای سرمایه‌گذاران و خانواده آنها
  • این کشور از ثبات اقتصادی و امنیت برخوردار است
  • وجود کارکنان تحصیل کرده و کاربلد

معایب ثبت شرکت در آلمان

معایب ثبت شرکت در آلمان

از معایب ثبت شرکت در آلمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متقاضی باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشد
  • حق بیمه کارکنان بالا است
  • قوانین مالیاتی آن پیچیده و دشوار است

از آنجایی که مزایای سرمایه‌گذاری در آلمان بسیار بیشتر از معایب آن می‌باشد این موضوع افراد زیادی را ترغیب می‌کند تا معایب این کار را در نظر نگرفته و برای ثبت شرکت در آلمان اقدام فرمایند. همچنین این معایب زیاد سخت نیست و می‌توان با راه حل‌های ساده آنها را کنترل کرد از همین رو ثبت شرکت در آلمان یک انتخابی درست برای تجارت بین‌المللی می‌باشد.

هزینه ثبت شرکت در آلمان

هزینه ثبت شرکت در آلمان

هزینه های ثبت شرکت در آلمان را می‌توان در دو گروه، هزینه‌های اولیه و اصلی و هزینه‌های جانبی طبقه‌بندی کرد. البته میزان هزینه‌ها بسته به نوع شرکت تاسیسی متفاوت می‌باشد از جمله هزینه‌های اولیه می‌توان به ثبت نام ابتدایی، هزینه‌های امور اداری و دفتر اسناد رسمی و هزینه ثبت و غیره اشاره کرد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان

آنچه که در ثبت شرکت در کشور آلمان بسیار حائز اهمیت است این است که هزینه مورد نیاز برای تاسیس شرکت و همچنین مدارک لازم ارائه شود.

متقاضیان در این مورد باید بسیار توجه داشته باشند چرا که در صورت عدم تکمیل مدارک تقاضای ثبت شرکت به طور کامل رد می‌شود. علاوه بر اهمیت ارائه مدارک داشتن یک بیزینس پلن قوی نیز مهم می‌باشد به طوری که بیزینس پلن قوی باید مسئولان آلمانی را متقاعد کند که طرح متقاضی برای راه‌اندازی شرکت به پیشرفت اقتصاد کشور آلمان کمک می‌کند و متقاضی به پیشرفت اقتصاد کشور آلمان کمک می‌کند. همچنین متقاضی نظرهای اقتصادی بهتری را در این کشور به اجرا در می‌آورد. از جمله مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان
  • تحویل دادن پاسپورت آلمان متقاضی یا متقاضیان با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • شناسنامه کارت ملی و سایر مدارک شناسایی فرد یا افراد
  • فرم درخواست پر شده
  • رزومه تجاری متقاضی یا متقاضیان
  • گردش حساب و گواهی تمکن مالی
  • داشتن صورتحساب شرکت در یکی از بانک‌های آلمانی با مبلغ موجود به اندازه هزینه مورد نیاز برای تاسیس شرکت
  • اساسنامه شرکت
  • مدارک تثبیت کننده عدم سوء پیشینه
  • مدارک تحصیلی مدرکی که اثبات کننده حداقل لیسانس زبان آلمانی انگلیسی
  • بیمه درمانی خانواده متقاضی یا متقاضیان
  • آدرس محل سکونت در آلمان.

سرمایه‌گذارانی که مقیم آلمان نیستند باید این مدارک را به سفارت ارائه دهند و پس از دریافت مجوز و ویزای تجاری می‌توانند برای انجام سایر مراحل به آلمان بیایند. در صورتی که متقاضیان شرایط لازم برای ثبت شرکت در کشور آلمان را نداشته باشند می‌توانند بین ۳ الی ۱۴ روز پس از ارائه مدارک بالا، ثبت شرکت خود را تکمیل کنند.

مراحل ثبت شرکت در آلمان

مراحل ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان همانند هر کار دیگری دارای مراحلی گوناگون و هزینه خاصی را به همراه دارد که باید به طور منظم و پشت سر هم انجام شوند تا پروژه ثبت شرکت در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون هیچگونه نقصی تکمیل شود. بنابرین لازمه کار قبل از اقدام به ثبت شرکت در آلمان، آشنایی با مراحل ثبت شرکت می‌باشد.

افرادی که در ایران زندگی می‌کنند و تمایل به ثبت شرکت در آلمان دارند و می‌خواهند ویزای کاری ۳ ماهه دریافت کنند، اول مدارک لازم را به سفارت آلمان تحویل دهند و پس از گرفتن مجوز سفارت، به کمک یک وکیل در آلمان ادامه مراحل ثبت شرکت را تکمیل کنند.

در کل، تمامی مراحلی که برای ثبت شرکت در آلمان سپری می‌شود، شامل موارد زیر می‌باشد:

  • آماده کردن مدارک و اسناد مورد نیاز
  • تکمیل کردن فرم درخواست
  • ثبت نام شرکت در اداره صنعت و بازرگانی کشور آلمان
  • تهیه کردن نقشه و بیزینس پلن شرکت
  • دریافت مجوز بیزینس پلن و روش کسب و کار از اتاق صنعت و بازرگانی شهر مورد نظر
  • باز کردن حساب بانکی شرکت و پرداخت سرمایه اولیه مورد نیاز با توجه به نوع شرکت
  • تایید و امضای مدارک مورد نیاز در دفتر اسناد رسمی
  • درخواست تاییدیه از اداره استاندارد و تجارت
  • تهیه زیر ساخت‌ها نظیر محل دفتر، استخدام نیرو و غیره

بنابه مطالب گفته شده برای انجام مراحل ثبت شرکت در آلمان، حضور متقاضی در کشور آلمان ضروری نیست و می‌تواند تمامی مراحل را با گرفتن یک وکیل مناسب و کاربلد، انجام گردد. باید دقت داشته باشید که انجام تمامی این مراحل بر اساس قوانین کشور آلمان صورت گیرد.

سوالات درمورد ثبت شرکت در آلمان:

چه کسانی صلاحیت ثبت شرکت در کشور آلمان را دارند؟

بر اساس آنچه که گفته شد همه سرمایه‌گذاران در سراسر دنیا می‌توانند با داشتن بیزینس پلن قوی و تمکن مالی و همچنین با داشتن سرمایه لازم برای تامین مخارج این کار و داشتن مهارت کافی و حتی بدون داشتن مدرک دانشگاهی در آلمان ثبت شرکت کنند.

چه شرکت‌هایی در آلمان وجود دارند؟

از جمله شرکت‌های موجود در آلمان می‌توان به شرکت‌های با مسئولیت محدود، شرکت‌های سهامی و شرکت‌های مشارکت محدود اشاره کرد.

حداقل میزان سرمایه لازم برای ثبت شرکت در کشور آلمان چقدر است؟

هزینه‌های تاسیس شرکت در آلمان به طور کلی به نوع شرکت مورد نظر بستگی دارد و سرمایه‌گذاران حتی با چند یورو می‌توانند فعالیت خود را شروع کنند.

elel
elel
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *