فراهانی
ویزای پیوست به همسر آلمان

ویزای پیوست به همسر آلمان

ازجمله روش‌های مهاجرت به آلمان استفاده از ویزای پیوست به همسر آلمان می‌باشد. در این روش شما قادر خواهید بود با مهاجرت اولیه همسر خود به آلمان، درخواست ویزای پیوست به همسر را به سفارت آلمان ارائه داده و در صورت داشتن شرایط لازم به این کشور مهاجرت کنید.

این روش بسیار پرکاربرد بوده و در مقایسه با سایر روش‌ها بسیار ساده‌ و آسان است. در این مقاله ما قصد داریم شما را با ویزای پیوست به همسر آلمان آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

تعریف ویزای پیوست به همسر آلمان

تعریف ویزای پیوست به همسر آلمان

یکی از دغدغه‌های اصلی کسانی که به دلایل گوناگونی به کشور آلمان مهاجرت می‌کنند، دوری از خانواده و فرزندانشان می‌باشد. اما دولت آلمان توانسته است تا با ارائه ویزای پیوست به خانواده، تا حدودی این مشکل را برطرف نماید. به طور کلی با دریافت ویزای پیوست آلمان می‌توانید همسر یا یکی از خانواده نزدیک خود را به این کشور بیاورید.‌ همچنین با دریافت ویزای پیوست آلمان قادر خواهید بود اقامتی چند‌ ساله در این کشور داشته باشید و پس از آن برای اقامت دائم اقدام کنید.

معمولا شهروندان كشورهای دیگر كه به طور قانونی در کشور آلمان اقامت دارند، بیشتر تمایل دارند تا اعضای خانواده غیرآلمانی خود را كه در خارج از اتحادیه اروپا چه به صورت دائم یا موقت اقامت دارند به آلمان بیاورند تا در آن‌ جا با هم زندگی کنند.

مقامات آلمان هم از پیوستن مجدد مهاجران و خانواده‌ها حمایت می‌کنند. همچنین این مقامات ویزای ویژه‌ای برای این منظور به وجود آورده اند که شهروندان غیر اتحادیه اروپا نیز می‌توانند برای پیوستن به اعضای خانواده خود در کشور آلمان درخواست داده و با کمک ویزای پیوست آلمان به خانواده خود ملحق شوند.

 برای اینکه یک شخص بتواند ویزای پیوست آلمان، اعم از ویزای نامزدی، ویزای ازدواج، ویزای همسر یا سایر اعضای خانواده را اخذ کند، می‌بایست یکی از بستگان مقیم این کشور باشد. همچنین باید بعضی از معیارهای واجد شرایط بودن دیگر را نیز رعایت کند. یکی از معیار‌های اصلی مقیم بودن در آلمان این می‌باشد که فرد باید از لحاظ مالی، بتواند از بستگان کشور ثالث خود حمایت کند.

انواع ویزای پیوست به آلمان

 انواع ویزای پیوست آلمان شامل ویزای پیوست فرزندان به والدین، ویزای پیوست به همسر یا نامزد، ویزای پیوست اقدام دیگر به یک مقیم کشور آلمان و ویزای پیوست والدین به فرزندان می‌باشند.

ویزای پیوست آلمان برای کدام یک از اعضای خانواده صادر می شود؟

افرادی که می‌توانند از طریق ویزای پیوست آلمان درخواست ویزا دهند شامل همسر (شوهر، زن)، فرزندان زیر ۱۶ سال و والدین هستند.

شرایط دریافت ویزای پیوست به همسر آلمان

برای دریافت ویزای پیوست آلمان باید دارای شرایط زیر باشید:

شرایط ویزای پیوست برای فردی که مقیم آلمان است:

  • دارای مدرک زبان آلمانی A1 باشد.
  • دارای بلوکارت، مجوز اقامت، ویزای بلند مدت اتحادیه اروپا یا ویزای اقامت آلمان برای اسپانسر باشد.
  • تمکن مالی برای تامین هزینه‌های همسر یا خانواده را داشته باشد.
  •  آدرس محل سکونت را به سفارت ارائه دهد.

شرایط ویزای پیوست به همسر برای متقاضی:

  •  بالای 18 سال سن داشته باشد.
  •  شخصی به عنوان اسپانسر در آلمان توسط همسر مقیم آلمان داشته باشد.
  • دارای پاسپورت معتبر باشد.
  •  هزینه‌های لازم برای دریافت ویزای همراه را باید پرداخت کند.

قوانین ویزای پیوست آلمان

برای درخواست ویزای پیوست آلمان و پیوستن فرزندان، همسر و یا والدین خود قوانینی وجود دارند که شما باید قبل از اقدام برای انجام این‌ کار از آن‌ها اطمینان حاصل کنید. در ادامه به چند مورد از قوانین دریافت ویزای پیوست اشاره می‌کنیم:

اگر فردی قصد دارد که برای فرزند خود ویزای پیوست آلمان دریافت کند، در صورتی که والدین هر دو در آلمان سکونت داشته باشند، این کار بدون مشکل انجام می‌شود، اما اگر پدر یا مادر فرزندی در کشور دیگری اقامت داشته باشند، باید حضانت فرزند به والدی که در آلمان ساکن است، داده شود.

اگر فرزند شما بالای ۱۸ سال است و متاهل نیز می‌باشد قطعا برای او امکان دریافت ویزای پیوست وجود نخواهد داشت.

اگر فرزند زیر ۱۸ سال شما که هنوز به سن بلوغ نرسیده است در کشور آلمان اقامت داشته باشد، مادر و پدر وی می‌توانند برای اخذ ویزای پیوست آلمان اقدام کنند.

اگر افرادی از خانواده‌ی شما همچون پدربزرگ، مادربزرگ، خواهر، برادر و … در کشور آلمان اقامت داشته باشند، شما برای دریافت ویزای پیوست آلمان می‌توانید اقدام کنید. اما در این حالت شانس پذیرش درخواست شما کمتر تر خواهد بود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای پیوست به همسر

برای اینکه بتوانید ویزای پیوست به همسر را دریافت نمایید، لازم است در زمان درخواست ویزا کل مدارک لازم را بدون هیچ نقصی و با ترجمه رسمی مورد تایید به سفارت آلمان ارائه دهید. این مدارک شامل پاسپورت معتبر، عکس پرسنلی جدید، داشتن دعوتنامه از همسر مقیم آلمان، دریافت و تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل فرم اطلاع رسانی، ارائه رسید بلیط هواپیما، دریافت پوشش بیمه درمانی آلمان، ارائه گواهی تمکن مالی و ارائه فیش بانکی از میزان درآمد فرد طی 3 تا 12 ماه اخیر می‌باشند.

به خاطر داشته باشید که باید تمامی مدارک به دو زبان انگلیسی و آلمانی ترجمه و ارسال شوند. اگر اسناد به زبان خودتان صادر شود در ادامه باید هر یک از آن‌ها را به صورت پیوست شده با ترجمه قانونی و معتبر به سفارت ارائه دهید.

مراحل دریافت ویزای پیوست به همسر آلمان

برای دریافت ویزای پیوست به همسر آلمان، اول از همه نیاز است که کل مدارک ذکر شده فوق را جمع آوری کرده و آن‌ها را به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه نمایید و سپس به اداره مهاجرت آلمان تحویل دهید. پس از آن باید درخواست ویزا را ارائه داده و وقت مصاحبه را با سفارت آلمان تعیین کنید. در نهایت، در مصاحبه شرکت کرده و بعد از تایید، ویزای پیوست به همسر خود را دریافت نموده و مسافرت به آلمان را آغاز نمایید.

اعلام نتیجه درخواست ویزای پیوست به همسر آلمان

زمان اعلام نتایج درخواست ویزای پیوست به همسر آلمان از چند هفته تا چند ماه متغیر می‌باشد. چون این کار به شرایط، نوع ویزا و مدارک شما بستگی دارد. توصیه ما بر این است که دو تا سه ماه قبل از سفرتان به کشور آلمان برای دریافت ویزا اقدام کنید. معمولا ویزاهای کوتاه مدت در کمتر از ده روز آماده می‌شوند، اما ویزاهای طولانی مدت به زمان بیشتری برای آماده شدن و بررسی نیاز دارند. لازم به ذکر است که یکی از عوامل تاثیرگذار در طولانی شدن روند اعلام‌ نتایج، تعداد افراد متقاضی است. بر اساس تجربه افرادی که اخیرا به دریافت ویزای پیوست آلمان اقدام کرده‌اند، مدت زمان لازم برای اعلام نتیجه درخواست ویزای پیوست به همسر آلمان معمولا بین ۴ تا ۶ هفته می‌باشد.

برآورد هزینه‌های ویزای پیوست به همسر در آلمان

باید در هنگام مصاحبه برای دریافت ویزای پیوست آلمان ابتدا مبلغی را بپردازید. این مبلغ در حدود 75 یورو می‌باشد که قبل از رسیدگی به درخواست شما توسط سفارت آلمان آن مبلغ را باید پرداخت نمایید. همچنین همین شرایط در مورد اعلام نتایج ویزای پیوست به همسر نیز صدق می‌کند. لازم به ذکر است که هزینه ویزای پیوست آلمان با توجه به سن افراد تغییر یافته و در همان ابتدای کار این مبلغ دریافت می‌شود.

شرایط صدور ویزای پیوست آلمان برای همسر و فرزندان

شرایط صدور ویزای پیوست آلمان برای همسر و فرزندان

 برای دریافت ویزای پیوست آلمان شما باید دارای یک سری شرایط باشید که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اثبات محل اقامت

شما باید به سفارت اثبات کنید که شخص مقیم شما در آلمان این امکان را دارد که امکانات مناسب را در خانه خود به شما ارائه دهد، پس شما باید سند خانه خود در کشور آلمان را به سفارت ارائه دهید. همچنین گواهی ثبت‌نام خانه را که توسط اداره ثبت آلمان تایید شده باشد را باید به سفارت ارائه دهید.

  • داشتن دعوت نامه از طرف یکی از اعضای خانواده

 باید برای دریافت ویزای پیوست آلمان حتما از طرف یکی از اعضای خانواده خود که در کشور آلمان اقامت دارند دعوت نامه داشته باشید، چون این دعوت نامه نشان دهنده این است که شما در کشور آلمان شخصی را دارید که مایل است تا شما به او بپیوندید.

  • اثبات توانایی‌های مالی

باید هر یک از اعضای خانواده مدارک لازم را جهت تایید حمایت مالی ارائه شده در خانه مشترک خود به سفارت ارائه دهند.

  • اثبات صلاحیت و عدم سابقه کیفری

همچنین شما و شخص مقیم شما در آلمان باید مدارکی را ارائه کند که ثابت کند سابقه کیفری و سوءپیشینه ندارید.

  • اثبات مهارت زبان آلمانی و مسلط بودن بر آن

شما باید به منظور دریافت ویزای پیوست آلمان مدرکی را به سفارت ارائه دهید که نشان دهد شما کاملا به زبان آلمانی مسلط هستید. اگر تسلط به زبان آلمانی ندارید می‌بایست در دوره‌های یکساله زبان آلمانی شرکت کرده و مدرک زبان مورد تایید سفارت آلمان را کسب نمایید.

  • همسر یا شریک ثبت شده

شما باید گواهی ازدواج یا ثبت نامی را به سفارت ارائه دهید که به وسیله یک افسر خارجی تأیید شده باشد و به زبان آلمانی نیز ترجمه شده باشد و سفارت آلمان به صورت قانونی آن را بشناسد.

لازم به ذکر است که اگر همسر شما از اتباع آلمانی باشد، باید کپی شناسنامه و پاسپورت همسر آلمانی خود را به سفارت ارائه دهید و اگر همسر غیر آلمانی مقیم آلمان داشته باشید می‌بایست گذرنامه و مدارک اقامت قانونی وی را به سفارت آلمان ارائه دهید.

  • شناسنامه یا همان گواهی تولد کودک

اگر می‌خواهید برای فرزند خود ویزای پیوست آلمان را درخواست دهید باید گواهی حضانت کودک و گواهی تولد او را به سفارت آلمان ارائه دهید. اگر فرزند متعلق به خودتان نباشد باید حتما حضانت او را برعهده داشته باشید تا برای ویزای پیوست آلمان بتوانید درخواست دهید.

در چه صورت ویزای پیوست به همسر در آلمان داده نمی شود؟

یکی از نکات مهمی که باید در دریافت ویزای پیوست آلمان به آن توجه کنید دقت در تهیه مدارک است. همچنین باید بتوانید در زمان مصاحبه اعتماد مصاحبه کننده را به خود جلب نمایید. در غیر اینصورت احتمال دارد تا درخواست ویزای پیوست به همسر شما رد شود.

در ادامه به عوامل مهمی که در چند سال اخیر باعث رد درخواست‌ها شده است اشاره می‌کنیم:

  • تحویل مدارک مخدوش یا نامعتبر

 کارشناسانی که در سفارت آلمان مشغول به کار هستند اصالت مدارک دریافتی را به دقت مطالعه و بررسی می‌کنند و اگر برای آن‌ها آشکار شود که مدارک نامعتبر و جعلی به سفارت ارائه داده‌اید قطعا تقاضای ویزای شما را رد خواهند کرد.

بهتر است این نکته مهم را نیز به خاطر بسپارید که سفارت کشورهای اروپایی و به‌خصوص کشور آلمان به این موضوع بسیار حساس هستند و زمانی که متوجه شوند شما قصد فریب آن‌ها را داشته‌اید، احتمال دارد که نام شما را در لیست سیاه ویزای کشور‌های حوزه شینگن نیز قرار دهند. در اینصورت توسط یک سیستم یکپارچه، تمام سفارتخانه‌های حوزه شینگین از مسئله مطلع می‌شوند و احتمالا در آینده شما نمی‌توانید برای ویزای هیچ کدام از آن‌ها اقدام کنید.

  • اشکالات گذرنامه

 از دیگر عواملی که ممکن است ویزای شما رد شود اشکالات گذرنامه است که شامل مواردی همچون ناخوانا بودن و پارگی پاسپورت و اعتبار کمتر از شش ماه می‌باشد.

  • عدم اثبات تمکن مالی همسر مقیم آلمان

علت دیگر رد درخواست ویزای پیوست می‌تواند به دلیل عدم اثبات تمکن مالی همسر مقیم آلمان باشد. اگر سفارت آلمان نتواند تایید کند که همسرتان برای تأمین هزینه‌های اقامت شما توانایی مالی مناسبی را حداقل به مدت یک سال دارد، قطعا درخواست شما مورد موافقت قرار نمی‌گیرد.

  • داشتن فعالیت مجرمانه در کشور‌های عضو شینگن

اگر در یکی از کشورهای عضو شینگن فعالیت مجرمانه‌ای داشته اید، قطعا در روند بررسی درخواست ویزای شما تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت.

 در زمان بررسی درخواست‌های ویزا سفارت خانه‌های عضو شینگن استعلامات لازم را از سیستم یکپارچه حوزه شینگن انجام می‌دهند و اگر متوجه شوند که شما در فعالیت‌هایی همچون جاسوسی، قاچاق مواد مخدر، عملیات تروریستی و یا قتل شرکت داشته‌اید و می‌توانید برای امنیت ملی آلمان خطر ایجاد کنید قطعا درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

  • ازدواج صرفا به خاطر دریافت ویزا

 اگر برای مصاحبه کننده محرز شود که ازدواج شما برای طولانی مدت نبوده و از روی علاقه نیست و صرفا یک ازدواج مصلحتی و برای دریافت ویزا می‌باشد، یقیناً با درخواست شما مخالفت خواهد شد.

 از مواردی که برای تایید ازدواج واقعی شما افسر مصاحبه کننده به آن‌ها توجه بسیار زیادی می‌کند آشنایی شما نسبت به هم، وجود ارتباطات قبل ازدواج و اختلاف سنی است.

کار در آلمان با ویزای پیوست به همسر آلمان

کار در آلمان با ویزای پیوست به همسر آلمان

 در صورتی که فردی کارت آبی اتحادیه اروپا را داشته باشد و به عنوان نیروکار، دانشمند یا پژوهشگر به آلمان مهاجرت کرده باشد به خاطر داشتن مجوز اقامت می‌تواند بعد از اقامت در این کشور، از طریق ویزای پیوست به همسر، همسر و خانواده خود را هم همراه بیاورد. نکته حائز اهمیت این است که همسر فردی که توسط این ویزا به آلمان مهاجرت کرده است، هم قادر است در این کشور مجوز کار دریافت نماید.

شرایط کار در آلمان با ویزای پیوست آلمان

طبق قانون کشور آلمان هر فردی که با ویزای پیوست آلمان، به این کشور مهاجرت می‌کند و قصد اقامت در این کشور را دارد می‌بایست اجازه کار در آن را نیز داشته باشد. با این حال دولت آلمان برای افرادی که از کشور‌های غیراتحادیه اروپا آمده‌اند قوانین خاصی را تعیین کرده که آن قوانین به این صورت هستند که این افراد حتما باید اجازه اقامت را داشته باشند یا اینکه دارای کارت آبی اتحادیه اروپا باشند. همچنین آن افراد باید به عنوان یک محقق یا یک فرد بسیار ماهر در آلمان مشغول به کار شده و از لحاظ علمی یا اقتصادی برای آلمان سودمند باشند.

سوالات درباره ویزای پیوست به همسر آلمان

ویزای پیوست آلمان برای همسر و خانواده چیست؟

به منظور دیدار مجدد اعضای خانواده مانند همسر در کشور آلمان، از ویزای پیوست استفاده می‌شود.

آیا برای دریافت ویزای پیوست به همسر آلمان باید مدارک ترجمه شوند؟

برای دریافت این ویزا باید مدارک مورد نیاز به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شوند.

هزینه اخذ ویزای پیوست آلمان برای همسر چقدر است؟

به طور کلی برای افراد بالای 18 سال هزینه اخذ ویزا در حدود 75 یورو است.

milani
milani
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *