فراهانی
شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

در دهه های اخیر اقتصاد آلمان با سرعت زیادی بزرگ و پیشرفته شده است. به واسطه پیشرفت صنایع مختلف در این کشور، نیاز به نیروی کار بیشتری احساس می شود. به همین دلیل سالانه از سرتا سر دنیا تعداد زیادی نیروی کار درخواست مهاجرت به آلمان را می دهند.
تمایل دولت آلمان نیز جذب نیروی های جوان فعال است که حداقل به مدت 30 سال توانایی کار در این کشور را داشته باشند؛ بنابراین ممکن است برای افرادی که سن بالاتری دارند، سوال باشد که شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان چیست، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا این مسئله را بررسی کنیم.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

به طور رسمی هیچ محدودیت سنی برای ویزای کار آلمان وجود ندارد. اگر فکر می کنید هنوز فرصتی برای کار در آلمان دارید، می توانید در هر سنی درخواست دهید. با این حال، نباید بیش از 67 سال سن داشته باشید، زیرا این سن بازنشستگی است.
اما به طور کلی تمایل کارفرمایان آلمانی برای جذب افراد زیر 40 سال بیشتر است، مگر در رشته های خاص و از طرفی آفیسر سفارت نیز راحت تر به افراد زیر 40 سال ویزای کاری می دهد.

باید این نکته را نیز در نظر گرفت که فقط افراد بزرگسال اجازه درخواست ویزای کاری آلمان را دارند و این نکته جز قوانین دولت آلمان است؛ به این معنا که افراد زیر 18 سال نمی توانند از طریق کاری به آلمان مهاجرت کنند.

آلمان مکانی جذاب برای کار در مقابل بسیاری از کشورها است. میلیون ها کارگر ماهر برای یافتن شغل و اسکان به آلمان می آیند.
همان طور که می دانید دو روش مهاجرت کاری به آلمان وجود دارد: ویزای جاب آفر آلمان و ویزای جاب سیکر آلمان، که در روش اول شما باید از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد و قرارداد کاری داشته باشید و در روش دوم می توانید به مدت 6 ماه به آلمان سفر کنید و به جستجوی کار بپردازید.

بازار کار آلمان همیشه فرصت های جدیدی را ارائه می دهد، حتی برای افرادی که در سنین بالاتر مایل به کار هستند و دارای تجربه حرفه ای قابل توجهی می باشند. اگر سن شما بالاتر از حد متوسط است، ممکن است از خود بپرسید که آیا گرفتن ویزای کار در آلمان هنوز امکان پذیر است یا خیر. آلمان در بسیاری از بخش ها کمبود قابل توجهی از نیروهای ماهر را تجربه می کند. بنابراین، تقریباً از هر سنی از افراد حرفه ای استقبال می شود. این امر به ویژه در زمینه هایی مانند مهندسی، تولید، فناوری اطلاعات و سلامت صدق می کند.

بنابراین قبل از درخواست ویزای کار آلمان در سنین بالاتر چه چیزی را باید بدانید؟ ویزای جستجوی کار آلمان یک مجوز اقامت کوتاه مدت است که به شما اجازه می دهد شش ماه در این کشور بمانید و به دنبال کار بگردید. اگر در پایان این دوره کار پیدا کرده اید، می توانید برای ویزا کار آلمان یا کارت آبی اتحادیه اروپا درخواست دهید. هر دو به شما اجازه می دهند تا حداکثر 4 سال در آلمان کار و زندگی کنید. توجه داشته باشید که ویزای جستجوی کار به شما اجازه می دهد تا حداکثر 10 ساعت در هفته استخدام شوید. این ساعات کاری باید برای یک دوره آزمایشی در شرکتی که قصد دارید در آینده در آن استخدام شوید استفاده شود.

حداکثر سن برای مهاجرت کاری به آلمان

سن بازنشستگی در آلمان 67 سالگی است. با وجودی که به طور رسمی هیچ محدودیت سنی برای مهاجرت کاری به آلمان ذکر نشده است ولی از روی تجربه سالیان ما در زمینه اخذ ویزای کاری آلمان، می توان نتیجه گرفت که حداکثر سن برای مهاجرت کاری به آلمان، 50 سالگی است و افراد با سنین بالاتر شانس کمی برای اخذ ویزای کاری آلمان را دارند.

بهترین شغل ها برای مهاجرت به آلمان در سن بالا

بهترین شغل ها برای مهاجرت به آلمان در سن بالا

بهترین فرصت های شغلی برای متخصصان بین المللی در سنین بالاتر را می توان در حرفه های علوم، فناوری، درمانی و مهندسی یافت.
سال گذشته، شرکت های آلمانی نتوانستند 337900 جای خالی برای انواع رشته های مهندسی و بیش از 1.2 میلیون جای خالی در سایر رشته ها را در کل پر کنند.
شرایط در زمینه های فناوری و دیجیتال دشوارتر است. علاوه بر این، در زمینه هایی مانند بازاریابی بیشتر به افراد جوان تر کار پیشنهاد می شود. بازاریابی، طبق تعریف، ایده محور است بنابراین کارفرمایان مایلند کارمندانی را در سنین پایین‌تر داشته باشند.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان در رشته های پرتقاضا می تواند متفاوت باشد، به عنوان مثال کمبود نیرو در رسته خدمات سلامت و درمانی، شانس مهاجرت به آلمان در سنین بالا را در این گروه متخصصین بالا می برد.

برخی از عواملی که جستجوی شغل را به طور قابل توجهی برای افراد بالای 45 سال آسان‌تر می‌کنند، داشتن شبکه توسعه یافته از روابط انسانی است. با داشتن دوستان، خانواده و آشناهایی که بتوانند شما را در زمینه یافتن شغل کمک کنند، شانس شما برای دریافت پیشنهاد کار افزایش می یابد. از سوی دیگر، اگر کارمندان مسن‌ تر مشتریان بیشتری را همراه خود به شرکت‌ ها بیاورند، شانس بیشتری برای استخدام دارند.
علاوه بر این، کاندیدا های مسن ‌تر تجربه کاری و دانش بسیار بیشتری دارند؛ چیزی که متقاضیانی کم سن تر ندارند. از طرف دیگر اگر بتوانید نشان دهید که می توانید همکاران جوان تر را آموزش دهید، شانس استخدام شما افزایش می یابد. به این ترتیب، یک شرکت می تواند به طرق مختلف از تخصص شما بهره مند شود.

مهاجرت به آلمان با سن 45 سالگی و بیشتر

آیا شما بالای 45 سال سن دارید و برای اولین بار به آلمان می آیید؟ در این مورد، شغلی که قصد دارید در آلمان بپذیرید باید به شما امکان دهد که حقوق ناخالص سالانه حداقل 48180 یورو (از سال 2023) دریافت کنید یا باید بتوانید ثابت کنید که از حقوق بازنشستگی کافی برخوردار هستید.

آیا می توانید بالای 65 سال در آلمان کار کنید؟

به تازگی، بسیاری از کشورها از جمله آلمان اصلاحاتی را با هدف اصلی افزایش عمر کاری انجام داده اند. به عنوان مثال، سن قانونی بازنشستگی در آلمان در حال حاضر از 65 سال به 67 سال افزایش یافته است. بنابراین شاید در این سن نیز شانسی برای یافتن شغل در آلمان داشته باشید.

بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا

آلمان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت در سن بالاست؛ زیرا این کشور از معدود کشورهایی است که ویزای بازنشستگی به افراد بالای 65 سال اعطا می کند، البته از مهم ترین شرایط این ویزا داشتن تمکن مالی بالا است.
از طرفی آلمان یکی از بالاترین استاندارهای رفاهی را دارد و سطح امکاناتی که به شهروندان خود در دوران بازنشستگی ارائه می دهد، بسیار خوب است.

بازنشستگی و سن بازنشستگی در آلمان

بازنشستگی و سن بازنشستگی در آلمان

به تازگی تغییراتی در قوانین بازنشستگی در آلمان ایجاد شده است؛ از جمله اینکه سن بازنشستگی در آلمان برای متولدین 1958 به بعد، 66 سال شده است. این سن تا سال 2031 به 67 سال خواهد رسید. برای افرادی که به مدت 45 سال حق بازنشستگی پرداخت کرده اند استثنا وجود دارد و امکان بازنشستگی در سن 64 سالگی را فراهم می کند.

سن مستمری عادی بستگی به زمان تولد شما دارد. برای متولدین قبل از سال 1947، سن 65 سالگی است. اگر بین سال های 1947 تا 1963 متولد شده اید، سن مستمری عادی به تدریج افزایش می یابد. اگر متولد 1964 یا بعد از آن هستید، سن 67 سالگی است.

کمترین سن بازنشستگی در اروپا 62 سال و 8 ماه است و کشوری که کمترین سن بازنشستگی را دارد اسلواکی است و هر دو جنس می توانند با حقوق بازنشستگی دولتی تنها از 62 سال و 8 ماه بازنشسته شوند. در مقابل، دو کشور اسکاندیناوی فنلاند و سوئد بالاترین سن بازنشستگی یعنی 68 سال را دارند.

سه کشور ایسلند، اسرائیل و نروژ بالاترین سن بازنشستگی فعلی را با 67 سال داشتند، اما همه آنها به طور متوسط سن موثر بازنشستگی کمی پایین‌تر داشتند. از سوی دیگر، عربستان سعودی کمترین سن بازنشستگی فعلی را با تنها 47 سال با مزایای بازنشستگی کامل دارد.

برای مهاجرت به آلمان از کجا شروع کنم؟

آلمان یکی از بهترین کشورها برای جذب مهاجران است، اما تصمیم به مهاجرت بسیار مهم و سرنوشت ساز است و نباید بدون آگاهی و با عجله گرفته شود. از طرفی تحمل شرایط خاصی که به واسطه مهاجرت ایجاد می شود برای همه افراد یکسان نیست. اگر برای شما سوال است که برای مهاجرت به آلمان از کجا شروع کنید توصیه می کنیم در ابتدا درباره موقعیت جغرافیایی، اجتماعی و اقتصادی این کشور تحقیق و مطالعه کنید، سپس در مورد انواع روش های مهاجرت به آلمان جستجو کنید و بهترین روش مهاجرت به آلمان را با توجه به شرایط خودتان تعیین کنید، باید در مورد روش مدنظرتان به اندازه کافی تحقیق و بررسی کنید و مدارک مورد نیاز خود را به صورت کامل جمع آوری کنید. در این حین یادگیری زبان آلمانی را فراموش نکنید، قبل از مهاجرت به آلمان هرچقدر هم وقت روی یادگیری زبان بگذارید کم است. بهتر است همیشه در روند مهاجرت از متخصصان این حوزه کمک بگیرید که توصیه ما گروه مشاوره فراهانی است.

جمع بندی

از جمله شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان می توان بالای 18 سال بودن را در نظر گرفت. حداکثر سن برای مهاجرت کاری به آلمان تا 50 سالگی است، هرچند به طور رسمی هیچ محدودیت سنی برای مهاجرت کاری به آلمان وجود ندارد، عملا از 50 سالگی به بعد شانس دریافت پیشنهاد شغلی و ویزای کاری آلمان کم می شود مگر در رشته های تخصصیِ خاص و پرتقاضا. می توانیم به طور کلی بهترین سن مهاجرت کاری به آلمان را بین 25 تا 40 سالگی در نظر بگیریم.

پرسش های متداول درباره شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان:

برای گرفتن ویزای جستجوی کار در آلمان باید چند سال داشته باشید؟

شما باید 18 سال یا بیشتر داشته باشید. برای اخذ این نوع ویزا باید مدرک تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد از یک دانشگاه آلمانی یا یک دانشگاه معتبر از کشور دیگر یا مدرک فنی حرفه ای و سابقه کار مرتبط داشته باشید.

بهترین راه مهاجرت افراد بالای 50 سال به آلمان چیست؟

یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت افراد بالای 50 سال از طریق سرمایه گذاری است.

بهترین سن برای مهاجرت به آلمان چند است؟

برای افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند، بعد از اتمام دوره کارشناسی بهترین سن برای مهاجرت به آلمان است و برای افرادی که قصد مهاجرت کاری به آلمان را دارند، بین 25 تا 40 سالگی بهترین سن مهاجرت به آلمان است.

حداکثر سن برای مهاجرت کاری به آلمان چقدر است؟

سن بازنشستگی در کشور آلمان 67 سال است و کارفرمایان آلمانی برای انتخاب کارکنان خود، سنین کمتر از سن بازنشستگی را در نظر می‌گیرند.

milani
milani
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *