قیمت ماشین در آلمان به پول ایران چقدر است؟
این سوال اکثر افرادی است که ساکن آلمان هستند و یا قصد سفر به این کشور را دارند. شاید این سوال نیز برای شما مطرح شود که با چه درآمدی میتوان در آلمان، ماشین خرید؟ چه روشهای برای خرید خودرو در آلمان وجود دارند؟ برای یافتن پاسخ این سوالات توصیه میکنیم تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید چراکه ما در این مقاله قصد داریم شما را به صورت کامل با قیمت ماشین در آلمان به پول ایران آشنا کنیم.
قیمت ماشین در آلمان به پول ایران چقدر است؟
قیمت ماشینها در آلمان بسیار متنوع است. از یک فولکس واگن جتا با حدود 1.1 میلیارد ریال تا یک رولز رویس فانتوم مجلل با بیش از 25 تریلیون ریال، قیمتهای مختلفی وجود دارند.
برای آپشنهای میان رده نیز، بر فرض مثال یک فولکس واگن تاوس با قیمت 1.38 میلیارد ریال یا یک مرسدس بنز E350 با قیمت 2.88 میلیارد ریال در نظر گرفته میشود.
این تفاوتهای قیمت به دلیل ویژگیها، کیفیت و لوکس بودن هر ماشین مختلف است.
نحوه محاسبه قیمت خودروهای آلمان به ریال ایران
قیمت خودروهای آلمانی در بازار بسیار متنوع است. جهت تبدیل قیمت به ریال ایران، ابتدا بایستی قیمت پایه را به یورو تبدیل نموده و سپس نرخ ارز را اعمال نمایید.
دقت کنید که قیمت نهایی خودرو ممکن است با توجه به عوامل اضافی مانند مالیات، هزینههای حمل و نقل و هزینههای نمایندگی در ایران مختلف باشد.
با چه حقوقی در آلمان میشه خودرو خرید؟
پایه حقوق خالص در آلمان حدود 1500 یور است، پس فرض کنید که ساکن کشور آلمان بوده و هر ماه حدود 2000 یورو (ناخالص) حقوق دریافت میکنید.
حدود یکچهارم تا یکسوم حقوق دریافتی باید برای مالیات، بیمه و … پرداخت کنید و در صورتی که فرض کنیم که حدود 500 یورو صرف این هزینهها گردد، موجودی حساب به 1500 یورو خواهد رسید.
ولی مشکل اینجاست که با همه این 1500 یورو، باز نمیتوان برای خرید خودرو در آلمان اقدام نمود زیرا هزینههای دیگری مثل هزینه مسکن، هزینه رفتوآمد، هزینه خوراک، هزینه استفاده از موبایل و تلویزیون، هزینه اینترنت و … نیز نیاز است. در صورتی که همه این هزینهها را برای یک فرد مجرد، حدود 1000 یورو در ماه درنظر بگیریم، حدود 500 یورو باقی میماند. پس اگر به عنوان مثال، قصد خرید اقساطی خودرو در آلمان را دارید، باید خودرویی بیابید که بازپرداخت اقساط یا کرایه ماهیانه آن، از 500 یورو کمتر باشد.
یافتن خودروهای قدیمی با قیمت زیر 1000 یورو و حتی با قیمت 500 یورو در آلمان، کار سختی نیست ولی برای افرادی که هر ماه حدود 2000 یورو درآمد دارند، خرید خودرو در آلمان به ازای پرداخت 500 یورو در هر ماه، ریسک فوق العاده زیادی دارد زیرا علاوه بر تمام این هزینهها، هزینههای جانبی خودرو (شامل مالیات، سوخت، معاینه فنی، تعمیر و نگهداری، بیمه و …) را نیز باید لحاظ نمایید. بنابراین اینکه گفته میشود با کمتر از 1000 یورو در آلمان خودرو میتوان خرید، بهصورت تئوری درست است ولی در واقعیت، کار بسیار سختی میباشد.
قیمت خودروهای دستدوم در آلمان
با توجه به اینکه هر سال هزاران ماشین در این کشور ساخته میشود، انتخابهای وسیعی جهت خرید خودرو در آلمان وجود دارد. معمولاً برای خرید یک ماشین دستدوم نسبت به خرید ماشینهای نو هزینه کمتری نیاز است. البته مثل اکثر کشورهای دیگر، در آلمان هم در پنج سال گذشته قیمت خودروی دستدوم بیشتر شده است. طبق آمار وبسایت russianvagabond، در مارس 2021 متوسط قیمت یک خودروی دستدوم در آلمان حدود 22,258 یورو بود که این قیمت نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل آن، حدود 1000 یورو افزایش داشت.
قیمت خودرو در مناطق مختلف قادر است متفاوت باشد. در مناطقی مثل براندنبورگ (Brandenburg) و زارلند (Saarland) میتوان ارزانترین ماشینها را خرید. قیمت یک ماشین دستدوم در این مناطق حدود 19,598 تا 19,809 یورو میباشد. بالاترین قیمت خودرو متعلق به شهرهای هامبورگ (Hamburg) و بایرن (Bavaria) میباشد و بهطور متوسط به 25,492 یورو میرسد. لازم به ذکر است که قیمت یک خودروی دستدوم در آلمان به عوامل زیادی بستگی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
- برند خودروسازی
- قدرت ماشین
- سال عرضه به بازار
- تعداد سال کار ماشین
- موقعیت مکانی
واردات خودرو آلمانی به ایران چه هزینههای اضافی دارد؟
واردات خودرو آلمانی به ایران شامل چندین هزینه اضافی مثل عوارض واردات، مالیات، هزینه حمل و نقل و هزینه بیمه میباشد. عوارض و مالیاتهای وارداتی جائز اهمیت هستند، چراکه طبق ارزش خودرو، اندازه موتور و عوامل دیگر محاسبه میشوند. همچنین وسایل نقلیه لوکس و با عملکرد بالا امکان دارد نرخ مالیات بیشتری را به خود اختصاص دهند.
الزامات قانونی و مقرراتی در ایران چه تاثیری بر واردات خودرو دارند؟
الزامات قانونی و نظارتی ایران بر واردات خودرو تاثیر زیادی دارند. این مقررات امکان دارد شامل محدودیتهایی در سن خودرو، محدودیتهای اندازه موتور و انطباق با استانداردهای آلایندگی باشند. هدف این قوانین حفاظت از صنعت خودروسازی محلی و تضمین پایداری محیط زیست میباشد. عدم رعایت این قوانین قادر است سبب عوارض قانونی و جریمه های اضافی گردد.