یکی از راههایی که همیشه برای گرفتن ویزای کشور آلمان، محبوب تقاضا کنندگان بوده است گرفتن ویزای آلمان ترکیه میباشد که علاوه بر شرایط زندگی بهتر، شرایط راحتتری برای دریافت انواع ویزاهای کشور آلمان را دارد. این مقاله در مورد ویزای آلمان از ترکیه میباشد. اگر میخواهید درباره این موضوع اطلاعات کسب کنید، ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.
ویزای آلمان از ترکیه
برای آن گروه از کسانی که میخواهند به کشور آلمان مهاجرت کنند و ویزای آن کشور را اخذ نمایند، شیوههای گوناگونی وجود دارد. با توجه به این که کشور آلمان در قاره اروپا واقع شده است، کار برای ایرانیها دشوارتر خواهد بود ولی شرایط اخذ ویزای آلمان از ترکیه آسانتر بوده و ایرانیانی که میخواهند به این کشور مهاجرت دارند یا سفری کوتاه با ویزا را دارند، میتوانند از راه ترکیه اقدام نمایند. خوب است بدانید گرفتن وقت سفارت آلمان در تهران کاری دشوار و پیچیده میباشد و معمولاً در زمان بندی درست اتفاق نخواهد افتاد. بنابراین به نظر میرسد که راه حل میان بر یعنی اخذ ویزای آلمان از ترکیه به مراتب کار آسانتر و معقولانهتری باشد.
چگونه میتوان ویزای آلمان را از ترکیه اخذ نمود؟
طبق قوانین اقامتی و مهاجرتی، هر کسی که اقامت بیشتر از ۶ ماه در هر کشوری داشته باشد، میتواند از آن کشور برای کشور سوم درخواست اخذ وقت مصاحبه کند و از طریق سفارت قرار گرفته شده در آن کشور، تشکیل پرونده به منظور اخذ ویزا دهد.
بنابراین کسانی که میخواهند ویزای کشور آلمان را به طور سریع، تضمینی و آسان اخذ نمایند، میتوانند از راه کشور ترکیه اقدام کنند. به این صورت که با اخذ پذیرش از مراکز معتبر برای آموزش زبان آلمانی، اقامت تحصیلی کشور ترکیه را اخذ میکنند.
شش ماه اقامت بدون خرج و مستمر از این کشور کافی است تا شما بتوانید بعد از ۶ ماه، درخواست اخذ وقت مصاحبه از سفارت آلمان در ترکیه نمایید. این فرایند صد در صد قانونی بوده و افرادی که با اخذ اقامت تحصیلی کشور آلمان وارد سفارت آلمان در این کشور شوند، هیچ مشکلی نخواهند داشت.
ولی افرادی که با ویزای توریستی این کار را انجام دهند و یا بعد از مدت زمان کوتاهتر از ۶ ماه، وارد سفارت آلمان در کشور ترکیه شوند، بدون توجه به درخواست ویزای آنها، این تقاضا رد خواهد شد. به همین خاطر جهت اقدام به اخذ ویزای کشور آلمان از ترکیه برخورداری از دانش قوانین و مسائل جزئی و همچنین تجربه این کار برای موفقیت در اخذ ویزا امری واجب میباشد.
مزایای اخذ ویزای آلمان از ترکیه
اخذ ویزای آلمان از طریق ترکیه یک سری مزایا دارد که در این قسمت به بعضی از آنها شاره نمودهایم:
- ویزای فوری آلمان
- سرعت انجام کار
همین که برای ویزای آلمان از ترکیه اقدام کردید، دیگر احتیاجی نیست برای ماهها در انتظار اخذ وقت مصاحبه از کشور آلمان باشید. همچنین شما میتوانید ۶ ماه بعد از اقامت و یادگیری زبان آلمانی در کشور ترکیه، برای وقت سفارت آلمان تقاضا دهید و حداکثر تا مدت سه ماه بعد از آن، ویزای کشور آلمان را اخذ کنید.
- ویزای آلمان با کمترین هزینه
هزینههای آموزش زبان آلمانی و زندگی در کشور ترکیه خیلی کم است. علاوه بر این هزینههای تردد به این کشور نیز کم میباشد و کشور ترکیه برای افرادی که قصد دریافت ویزای آلمان با کیفیت بالا و هزینه کم دارند، انتخاب بهتری میباشد.
- ویزای تضمینی آلمان
سفارت آلمان در کشور ایران هر سال به دلیل حفظ ترکیب جمعیتی خود با تعداد معینی از پروندههای تقاضای ویزا از سوی تقاضا کنندگان ایرانی موافقت مینماید. به همین خاطر با بیشتر شدن درخواست و هزینه ارز، رقابت برای اخذ ویزای آلمان از کشور ایران بیشتر شده است. بله این سخت گیریها جهت اخذ ویزای آلمان از ترکیه وجود نخواهد داشت.
- ویزای آلمان با حداقل مدرک زبان
به علت رقابتی بودن شرایط اخذ ویزا در ایران، نداشتن مدرک زبان و ارائه آن به سفارت آلمان، خطر تقاضای ویزا را افزایش خواهد داد. ولی به منظور دریافت ویزای آلمان از سوی ترکیه، داشتن مدرک زبان کافی میباشد و افرادی که مدرک زبان بالاتری دارند، شانس اخذ ویزای آنها به مراتب بیشتر خواهد بود.
شرایط اخذ ویزای آلمان از ترکیه به چه صورت میباشد؟
قبل از هر چیزی لازم به ذکر است، کشور آلمان یکی از اعضای اتحادیه قاره اروپا به حساب میآید و قوانین سخت گیرانهای برای ویزا دادن به بیگانهها و نیز مهاجر پذیری دارد. بر اساس زمینههای اشتغال بیشتر در کشور آلمان، پذیرش نیروی کار و مهاجر در این کشور شرایط بهتری داشته و اگر بتوانید در زمینه مشاغل نیازمند به استخدام در کشور آلمان تخصص کسب نمایید، امکان اخذ ویزای کار برای شما در مقایسه با سایر تقاضا کنندگان، آسانتر خواهد بود.
اخذ ویزا آلمان از ترکیه با اقامت کوتاه مدت
همانطور که گفته شد، گرفتن وقت سفارت در تهران کار دشواری بوده و به خصوص در سالهای اخیر چالشهای بیشتری در این باره به وجود آمده است. بنابراین برای آن گروه از کسانی که به مدت ۶ ماه در کشور ترکیه حضور داشته باشند، این فرصت وجود دارد که از راه سفارت آلمان در کشور ترکیه جهت دریافت ویزا اقدام نمایند.
به طوری که با اقامت ترکیه میتوان نسبت به اخذ ویزای آلمان از ترکیه اقدام نمود. حتی در این صورت احتیاجی نیست که لزوماً برای ویزا گرفتن به مقصد کشور آلمان، اقامت دائمی یا پاسپورت کشور ترکیه را داشته باشید. هرچند که داشتن این موارد، کار را برای شما به مراتب آسانتر خواهد نمود، ولی کافی است که حداقل برای مدت ۶ ماه در کشور ترکیه اقامت کوتاه مدتی داشته، بعد از آن جهت اخذ وقت سفارت و به دنبال آن گرفتن ویزا اقدام نمایید.
اخذ ویزای آلمان از ترکیه با حق شهروندی
در موقعیت تسهیل شدهتری، اگر شما حق شهروندی ترکیه و پاسپورت این کشور را دارا باشید، اخذ ویزا کار آسان و سادهتری خواهد بود. در حقیقت کسانی که پاسپورت ترکیه دارند، برای اخذ ویزای آلمان مسیر سریع و آسانتری پیش روی خود داشته و کافی است که تملک مالی و دارایی خود را از طریق سند یک قانون در ترکیه، حساب بانکی و غیره اثبات نمایند. بنابراین به آسانی ویزای آلمان به این افراد که جزو شهروند کشور ترکیه به شمار میآیند، داده خواهد شد.
سوالات درمورد اخذ ویزای آلمان از ترکیه
اقدام برای اخذ پذیرش از دانشگاههای دولتی و رایگان آلمان به چه صورت میباشد؟
اخذ پذیرش از دانشگاههای آلمان، اغلب بین دو الی ۳ ماه طول میکشد و بر اساس زمان بندی صورت گرفته، جهت اخذ وقت مصاحبه سفارت آلمان در ترکیه، اغلب ۳ الی ۴ ماه بعد از ورود تقاضا کننده به کشور ترکیه اقدام برای اخذ پذیرش از سوی وکیل در کشور آلمان انجام خواهد شد.
اخذ وقت سفارت و آمادگی جهت انجام مصاحبه سفارت آلمان در ترکیه به چه صورت میباشد؟
تقاضا کننده تحصیل در آلمان، میتواند ۶ ماه بعد از ورود به کشور ترکیه، برای ویزا از سفارت آلمان در ترکیه تقاضا دهد. با توجه به زمان بندی ارائه وقت از سوی سفارت آلمان، رزرو وقت با کمک افراد رابط در کشور ترکیه صورت خواهد گرفت. همین طور پیش از زمان مصاحبه تقاضا کننده در سفارت آلمان در ترکیه، جلسات مشاوره به صورت آنلاین در آلمان صورت خواهد گرفت.
فرایند اخذ ویزای آلمان از ترکیه به چه صورت است؟
اغلب یک و نیم الی سه ماه بعد از انجام مصاحبه تقاضا کننده در سفارت آلمان در ترکیه، در صورت تکمیل بودن مدارک ارائه گردیده به سفارت، نتیجه ویزا اعلام خواهد گردید. در طول این مدت این امکان وجود دارد که مدارک اضافی از تقاضا کننده درخواست شود.