اکثر افراد میخواهند که به کشورها و شهرهای جدید سفر کرده و از زیباییهایی آنها لذت ببرند. اما این نکته حائز اهمیت است که یک کشور تنها در جاذبهها و زیباییها خلاصه نمیشود، هر کشوری برای خود آداب و رسوم، سنتها و قوانینی دارد که قبل از ورود به آن باید از آنها خبردار شد. شاید با خود بپرسید که آگاهی از این موارد، به حال یک گردشگر و مسافری که فقط چند روزی قرار است در آن کشور اقامت نماید، چه سودی دارد؟
در پاسخ این سوال باید بگوییم که یک سری رفتارها امکان دارد که در کشوری که در آن زندگی مینمایید، کاملا عادی و طبیعی به نظر برسد ولی در یک کشور دیگر آن یک رفتار ناپسند محسوب شود.
امروز ما میخواهیم شما را با نبایدها در کشور آلمان آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
نبایدها در کشور آلمان
کشور آلمان مثل سایر کشور از قوانینی پیروی مینماید و هر مهاجر و توریستی باید قبل از سفر به این کشور با آنها آشنایی داشته باشد تا به مشکل برنخورد.
شما با آشنایی داشتن با نبایدها در کشور آلمان قادر خواهید بود زندگی و یا مسافرت بهتری را تجربه نمایید.
نبایدها در کشور آلمان به شرح زیر هستند:
🚫 رد شدن از چراغ قرمز در آلمان
اگر شما بخواهید در هر یک از شهرهای آلمان قدم بزنید، خیلی سریع متوجه این مسئله میشوید که شهروندان این کشور به چراغ عابر پیاده اهمیت بسیار زیادی میدهند و اگر حتی هیچ ماشینی هم در خیابانهای این کشور وجود نداشته باشد، مردم منتظر میمانند تا چراغ عابر پیاده سبز شود تا اجازه عبور از خیابان را پیدا کنند.
اگر کسی بخواهد در کشور آلمان و در زمان قرمز بودن چراغ عابر پیاده از خیابان رد شود باید ۵ یورو جریمه پرداخت کند.
از طرفی این موضوع آن قدر اهمیت دارد که همهی مردم کسی را که از چراغ قرمز رد شده است چپ چپ نگاه میکنند و حتی او را نیز بابت این کار سرزنش میکنند.
با این حساب اگر نمیخواهید به دلیل انجام این کار ۵ یورو جریمه پرداخت کنید و نگاههای تحقیر آمیز مردم آلمان نصیبتان نشود، بهتر است که این مورد را به عنوان یکی از مهمترین نبایدها در کشور آلمان به یاد داشته باشید.
🚫 از بستن درب منزل به روی کسی که دودکش تمیز میکند خودداری کنید.
عده ای در آلمان به شغلی جالب مشغول هستند و آن هم شغل دودکش تمیز کن است. این افراد به خانههای مردم میروند و دودکشهای آنان را تمیز میکنند. اگر شما مانع ورود این افراد به خانه شوید، قطعا کار غیر قانونی انجام داده اید. چون این کار به عنوان نبایدها در کشور آلمان شناخته میشود. همچنین جالب است بدانید که آنها حتی بدون اطلاع نیز این افراد میتوانند به منظور تمیز کردن دودکشها و چک کردن عدم انتشار گاز مونوکسید به خانه شما وارد شوند.
حتی اگر همهی آلمانیها دودکش نداشته باشند، نیز باید برای این سرویس پول پرداخت کنند. لازم به ذکر است که این قانون جالب در قرون وسطی مصوب شد. در زمان نازیها، برای انجام این کار افراد مطمعنی را انتخاب و در شبکه جاسوسی اش از آنها استفاده میکرد.
بعضی از شهروندان آلمانی، انجمنهایی را تشکیل دادند تا بتوانند این کار را که ریشه در تاریخ آلمان دارد متوقف کنند. جالب این میباشد که در اثر مسمومیت گاز هر ساله ۳۰۰ نفر از بلژیکیها فوت میکنند اما تا کنون این اتفاق در آلمان برای هیچ کس رخ نداده است. شاید تمیز کردن دود کشها آنقدر هم کار بدی نباشد.
🚫 در خانه کفش به پا نکنید.
قبل از ورود به خانه در آوردن کفش یکی از وجوه مشترک میان آسیا و برخی از کشورهای اروپایی میباشد. در کشور آلمان میزبانها در خواست میکنند تا کفشهای خود را قبل از ورود به خانه در بیاورید. چون معمولا آنها در خانه صندلها و کفشهای مخصوص داخل خانه دارند. آلمانیها دوست ندارند که خاک و گل خیابان به خانه ی آنها وارد شود. پس به یاد داشته باشید که یکی دیگر از نبایدها در کشور آلمان در آوردن کفش داخل خانه است.
🚫 نباید به هیچ عنوان در آلمان بنزین تمام کنید.
این اتفاق به ویژه در وسط اتوبان نباید برای هیچ کسی اتفاق بیفتد، زیرا در اتوبانهای آلمان که محدودیت سرعت نیست، کسی نباید متوقف کند و به همین خاطر نباید کسی با مشکل بی بنزینی رو به رو گردد.
در واقع در صورتی که این اتفاق برای شما بیفتد، پلیس سهل انگاری تلقی نموده و حتما جریمه خواهید شد.
بنابراین در صورتی که قصد رانندگی در آلمان را داشته باشید، حتما قبل از حرکت، باک بنزین ماشین خود را چک نمایید.
🚫 به مسئله بازیافت دقت کنید.
نکته بسیار مهم دیگر در آلمان مسئله بازیافت است و یکی از مواردی میباشد که معمولا مهاجران و توریستهای جدید خیلی در کشور آلمان به آن اهمیت نمیدهند. در واقع یکی از نبایدها در کشور آلمان توجه نکردن به بازیافت در این کشور است.
بهتر است به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید که از شما نیز به عنوان یک توریست در کشور آلمان انتظار می رود که کاغذها، پلاستیکها، ضایعات طبیعی و زبالههای معمولی را نیز از هم جدا کنید.
نکته مهم دیگر این است که در این کشور بطریهای شیشه ای هم در سطلهای بزرگی که به صورت جداگانه در هر منطقه قرار گرفته اند، تعبیه میشوند تا با زبالههای دیگر مخلوط نشوند.
لازم به ذکر است که در این کشور مردم وظیفه دارند تا وسایل الکترونیکی، باتریها و مبلمان قدیمی خود را هم به صورت جداگانه دور بیندازند تا آنها هم به صورت جداگانه بازیافت شوند.
- بردن این کالاها به آلمان ممنوع است.
در کشور آلمان، یک سری کالای خاص و ممنوعه وجود دارند که ورود آنها به کشور آلمان ممنوع و یا محدود میباشد. این محدودیتها برای حفظ بهداشت عمومی، امنیت ملی و حمایت از محیط زیست میباشند و عبارتند از:
- اروها و مواد مخدر
- داروهای تقلبی
- داروهای حاوی مواد مخدر
- قارچهای وحشی
- سیب زمینی
- خاویار
- مکملهای غذایی
- غذا و خوراک حیوانی
- گیاهان و حیوانات
- پارچه
- پول نقد
- سلاح و مهمات
- مواد محترقه
- آثار فرهنگی
🚫 نشان دادن علامت سلام نازیها
از دیگر نبایدها در کشور آلمان نشان دادن علامت سلام نازیها است.
بهتر است بدانید که در کشور آلمان نازیها یک علامت معروف داشتند که بر اساس آن هر فردی که تفکر نازیسم داشت، به صورت مستقیم دستکش را دراز میکرد تا به نوعی تمایلش به باورهای نازی را نشان دهد.
اما نکته مهم اینجاست که امروزه در کشور آلمان نشان دادن سمبل نازی ممنوعه بوده و جدای از اینکه شهروندان این کشور به این سمبل به چشم توهین نگاه میکنند، دولت هم آن را جرم تلقی میکند.
در نتیجه هر فردی که این کار را انجام دهد، جریمه میشود و حتی ممکن است که تا ۵ سال زندان برای او صادر شود.
پس به خاطر داشته باشید که شما نیز باید این قانون را به عنوان یکی از اصلی ترین نبایدها در کشور آلمان به یاد داشته باشید.
🚫 دور ریختن بطریها در آلمان
یکی دیگر از نبایدها در کشور آلمان دور ریختن بطریها است. چون همانطور که قبلاً نیز گفته شد در این کشور بطریها هم به صورت جداگانه بازیافت میشوند. کار جالبی که دولت کشور آلمان برای رسیدن به هدفش یعنی بازیافت بطریها انجام داده است این میباشد که هر فروشگاه و سوپرمارکت را موظف کرده است که بطریهای شیشه ای مردم را پس گرفته و در ازای آن ۲۵ سنت به مشتری پرداخت کنند. در واقع همیشه یک قیمت ۲۵ سنتی به عنوان هزینه بطری به قیمت نوشیدنی اضافه میگردد تا به این شکل شهروندان مشتاق شوند تا بطریهایشان را به سوپرمارکتها پس دهند.
🚫 در دعواهای بالشتی شرکت نکنید.
زمانی که صحبت از بالشت و پر میشود اولین چیزی که به فکر افراد میرسد شور و هیجان دعواهای بالشتی میباشد. اما بهتر در سفر خود به کشور آلمان حتی به این موضوع فکر هم نکنید. چون در قانون کشور آلمان به عنوان سلاح از بالشتها یاد میشود و جزو نبایدها در کشور آلمان به حساب میآید. اگر شما در این کشور بخواهید با بالشت با کسی شوخی کنید و فرد دچار جراحت خیلی کم شود، از نظر قانون آلمان به فرد حمله کرده است. البته بهتر است بدانید که در این کشور روز ملی بالشت نیز وجود دارد که شهروندان با شور و هیجان بسیاری زیادی مشغول بالشت بازی میشوند و در پایان نیز همهی مردم پرها را با دست جمع آوری میکنند.
🚫 از انجام سر و صدا و شلوغی در روز یکشنبه خودداری کنید.
شاید شما نیز دوست دارید تا آخر هفتهها در کشور آلمان کارهای خانه همچون سوراخ کردن دیوار برای قاب عکس را خودتان انجام دهید بهتر است بدانید که در یک روز تعطیل، انجام این کارها ممنوع است. چون یکشنبهها در آلمان روز بدون سر و صدا بوده و آلمانیها برای استراحت دیگران و خود ارزش بسیاری زیادی قائل هستند. شما نباید در این روز با صداهای نا به هنجار مثل کار با ماشین چمن زنی، تمرین طبل و کار با دریل آرامش همسایگان را به هم بزنید. بهتر است که برای آرامش همه ارزش قائل بوده و روز تعطیل را به کام خود و دیگران تلخ نکنید. همچنین به یاد داشته باشید که این مسئله یکی از نبایدها در کشور آلمان به حساب میآید.
سوالات درمورد نبایدها در کشور آلمان
آیا آشغال ریختن در کشور آلمان سبب جریمه میشود؟
آلمان از جمله فعالترین کشورها در رابطه با حفظ محیط زیست است؛ پس ریختن زباله در این کشور غیرقابل قبول بوده و جریمه سنگینی در برخواهد داشت.
از جمله بایدها در کشور آلمان چیست؟
ازجمله بایدها در کشور آلمان میتوان به این مورد اشاره کرد که در این کشور باید بیمه درمانی داشته باشید.
یک پاسخ
کجای آلمان دقیقا برای چراغ قرمز ۵ یورو جریمه می کنند ؟
۲۰۰ یورو