فراهانی
شرایط سنی تحصیل در آلمان

شرایط سنی تحصیل در آلمان

من 40 ساله هستم و می خواهم در یک دانشگاه خوب در آلمان پذیرش بگیرم. آیا امکان دارد؟ بسیاری از مردم چنین سؤالاتی را می پرسند و می خواهند شرایط سنی تحصیل در آلمان را بدانند.
این مقاله برای آن افرادی است که مسن‌تر یا حتی جوان‌تر از اکثر متقاضیان هستند، و می‌خواهند بدانند که آیا ممکن است ویزای تحصیلی دریافت کنند یا خیر؛ بنابراین در این مقاله سعی کردیم شرایط سنی تحصیل در آلمان را به طور کامل بررسی کنیم.

شرایط سنی تحصیل در آلمان

شرایط سنی تحصیل در آلمان

در درجه اول باید بدانید که محدودیت سنی برای تحصیل در آلمان وجود ندارد، بنابراین از نظر قانونی همه افراد در هر سنی می توانند برای رشته تحصیلی مدنظرشان درخواست پذیرش بدهند؛ اما اینکه دانشگاه تمایل داشته باشد در سنین خاصی و برای مقطع های تحصیلی مشخص به افراد پذیرش دهد؛ مسئله ای نانوشته است و کاملا بستگی به نظر استاد و دانشگاه دارد.

سد بعدی در این زمینه، تمایل سفارت آلمان برای دادن ویزا به افراد دارای سن بالاتر از میانگین است. علتی که شانس افراد در سنین بالاتر برای دریافت ویزای تحصیلی پایین می آید، هدف آنها برای پذیرش گرفتن است؛ وقتی افسر شک می کند که شما قصد ماندن در آلمان بعد از پایان تحصیلاتتان را دارید، با درخواست ویزای تحصیلی شما موافقت نمی‌کند.

شرایط تحصیل در آلمان زیر 18 سال

افراد زیر 18 سال نیز می توانند برای تحصیل در آلمان اقدام کنید. برای تحصیل در مقطع پیش دبستانی باید سن کودک 3 تا 6 سال باشد، از 6 سالگی می توان برای دوره دبستان اقدام کرد؛ از سن 10 تا 16 سالگی نیز در دوره متوسطه تحصیل می کنند.
به یاد داشته باشید که برای تحصیل در مدارس آلمان باید به زبان آلمانی مسلط باشید و در صورتی که در مدارس انگلیسی زبان قصد تحصیل داشته باشید، باید شهریه پرداخت کنید. می توانید درباره تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان در مقاله آن بیشتر اطلاع کسب کنید.

شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

اگر 18 سال سن دارید و دبیرستان را به اتمام رسانده و مدرک دیپلم دارید؛ می توانید برای تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان اقدام کنید. البته باید در نظر بگیرید که با در دست داشتن مدرک 12 ساله دیپلم باید به مدت یک سال در کالج های آلمان تحصیل کنید و سپس برای پذیرش کارشناسی اقدام کنید؛ زیرا دیپلم 13 ساله مورد قبول دانشگاه های آلمان است.

برای اخذ پذیرش در کالج های آلمان باید حداکثر 24 سال سن داشته باشید که برای تحصیل پزشکی در آلمان باید تا 22 سالگی برای کالج اقدام کرده باشید. در سنین بالاتر شانس دریافت ویزای تحصیلی بسیار کم است.

پس از پایان این دوره یک ساله کالج، در آزمونی شرکت می کنید و با نمره اخذ شده در این آزمون می توانید به مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهید. بهترین سن برای تحصیل کارشناسی تا 28 سالگی است.

شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

یکی از بهترین راه های مهاجرت تحصیلی، دریافت پذیرش ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد است. برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد حداکثر تا 35 سالگی می توانید اقدام کنید. اگر سن بالاتری دارید ممکن است بتوانید پذیرش تحصیلی از دانشگاه دریافت کنید ولی شانس دریافت ویزای تحصیلی از سفارت بسیار پایین است.

شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری در آلمان را دارید باید شرایط سنی اپلای دکتری را در نظر بگیرید، باید تمام مقاطع قبلی را از دانشگاه های معتبر طی کرده باشید و موافقت نامه از یک استاد را از یکی از دانشگاه های آلمان داشته باشید. گفته می شود تا حدود سن 40 سالگی شانس دریافت ویزای تحصیلی آلمان را خواهید داشت.

شرایط سنی آوسبیلدونگ آلمان

بهترین سن برای دریافت ویزای آوسبیلدونگ آلمان بین 18 تا 35 سالگی است، هرچند ویزای آوسبیلدونگ آلمان محدودیت سنی ندارد و در صورتی که شما سایر شرایط را دارید، می توانید در هر سنی برای این ویزا اقدام کنید.

شرایط سنی تحصیل پزشکی در آلمان

شرایط سنی تحصیل پزشکی در آلمان

رشته پزشکی یکی از محبوب ترین و در عین حال مورد نیاز ترین رشته تحصیلی در سرتاسر دنیاست. موقعیت شغلی، اجتماعی و اقتصادی این رشته تحصیلی بسیاری را ترغیب به انتخاب این رشته به عنوان حرفه اصلی خود می کند. دانش آموزان باید 17 سال سن داشته باشند، مقطع دبیرستان را به اتمام رسانده و دیپلم دریافت کرده باشند تا بتوانند برای دانشگاه های آلمان در رشته پزشکی درخواست پذیرش ارسال کنند. ممکن است تا 30 سالگی نیز برای افراد ویزای تحصیلی آلمان در رشته پزشکی صادر شود.

آزمون های زبان انگلیسی مانند نمرات تافل و آیلتس توسط دانشگاه های پزشکی در آلمان درخواست می شوند. برای تحصیل پزشکی در آلمان به زبان آلمانی، گواهی آزمون معتبر برای مهارت زبان آلمانی نیز الزامی است.

یک برنامه معتبر برای تحصیل پزشکی در آلمان معمولاً شش سال و سه ماه پس از یک امتحان دولتی که به پزشکان اجازه می‌دهد به طور رسمی شروع به کار کنند، طول می‌کشد. به این آزمون “Staatsexamen” می گویند که با آن مجوز طبابت را دریافت می کنید.

شرایط سنی تحصیل دندانپزشکی در آلمان

شرایط سنی تحصیل دندانپزشکی در آلمان نیز مانند تحصیل پزشکی در آلمان است، بهترین سن بعد از دریافت دیپلم تا 30 سالگی است.

در جدول زیر شرایط سنی تحصیل در آلمان را به صورت خلاصه در تمام مقاطع تحصیلی آورده ایم:

شرایط سنی تحصیل در آلمان زیر 18 سال3 تا 6 سالگی در مقطع پیش دبستانی
6 سالگی برای مقطع دبستان
10 تا 16 سالگی برای دوره متوسطه
شرایط سنی تحصیل در کالج های آلمان17 تا 24 سالگی برای بیشتر رشته ها و تا 22 سالگی برای تحصیل پزشکی آلمان
شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسیبعد از دریافت مدرک کالج تا 28 سالگی
شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشدتا 35 سالگی
شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقطع دکتریتا 40 سالگی
شرایط سنی آوسبیلدونگ آلمان18 تا 35 سالگی
شرایط سنی تحصیل در آلمان در رشته پزشکی17 سال تمام تا 30 سال
شرایط سنی تحصیل دندانپزشکی در آلمان17 سالگی تا 30 سالگی

گرفتن بیمه سلامت در آلمان

تمامی دانشجویان ایرانی که به آلمان سفر می کنند باید بیمه سلامت دریافت کنند. اگر زیر 30 سال سن دارید، باید برای بیمه سلامت عمومی (که به عنوان “قانونی” نیز شناخته می شود) ثبت نام کنید. دانشجویان ایرانی بالای 30 سال فقط می توانند بیمه خصوصی مانند DR دریافت کنند، طرح جامع والتر EDUCARE24. هر کدام از این دو نوع مزایای خاص خود را دارند و هر دو پوشش مناسبی را ارائه می دهند.

گپ تحصیلی آلمان

گپ تحصیلی فاصله زمانی است که بین دریافت آخرین مدرک تحصیلی و زمان اپلای تحصیلی برای مقطع بعدی وجود دارد. معمولا دانشگاه های آلمان تمایلی به پذیرش دانشجویان با گپ تحصیلی زیاد را ندارند و همین طور افرادی که دارای گپ تحصیلی 5 سال یا بیشتر هستند، شانس دریافت ویزای تحصیلی پایینی دارند. مشکل بعدی این است که گپ تحصیلی، میانگین سن افراد برای پذیرش تحصیلی را بالا می برد و شانس آنها باز هم برای دریافت ویزا تحصیلی کاهش می یابد. می توان به روش هایی این فاصله زمانی را توجیه کرد که بهتر است برای این منظور با یک گروه معتبر مشاوره مهاجرت مانند گروه مشاوره فراهانی مشورت نمایید.

گروه مشاوره فراهانی

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل می تواند یک راه بسیار مناسب برای کار در آلمان و اخذ اقامت دائم آلمان در آینده باشد. داشتن مدرک تحصیلی از یک دانشگاه معتبر آلمان می تواند شانس افراد را برای یافتن شغل مناسب در آلمان و سایر نقاط جهان افزایش دهد. اما ممکن است افراد با سنین مختلف در این مسیر با موانعی مواجه شوند که پیشنهاد ما دریافت مشاوره از گروه مشاوره فراهانی برای طی آسان مسیر دریافت ویزای تحصیلی آلمان در همه سنین است.

جمع بندی

آلمان هیچ گونه محدودیت سنی برای دانشجویانی که ممکن است برای ویزا درخواست کنند، قائل نیست. در واقع، به طرز شگفت آوری آلمان به داشتن برخی از مسن ترین فارغ التحصیلان شهرت دارد. درخواست تحصیل در آلمان نسبتا ساده است و به فرم پر شده، عکس، پاسپورت معتبر و مدرک ثبت نام از دانشگاه نیاز دارد.

تصمیم برای تحصیل در خارج از کشور ممکن است تصمیم بزرگی به نظر برسد و به درستی هم همینطور است، اما در دنیایی که ما امروز زندگی می کنیم، تحصیلات خارجی می تواند هم از نظر حرفه ای و هم از نظر شخصی به شما کمک کند. سن هرگز نباید مانعی برای تحصیل باشد. اگر شدیداً به هر رشته تحصیلی علاقه مند هستید، بسیار عاقلانه است که در دوره ای ثبت نام کنید تا به شما کمک کند تا رویاهای خود را دنبال کنید.

پرسش های متداول درباره شرایط سنی تحصیل در آلمان

من 35 سال سن دارم و می خواهم برای اقامت دانشجویی برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان اقدام کنم. آیا محدودیت سنی برای اعطای اجازه اقامت وجود دارد؟

هیچ محدودیت سنی سختی برای دانش آموزان در آلمان وجود ندارد.

کدام کشورها برای تحصیل محدودیت سنی ندارند؟

مقاطع تحصیلی مختلف دارای محدودیت سنی متفاوتی هستند، عمده دانشگاه ها تمایل دارند برای مقطع کارشناسی تا 27 سال، برای مقطع کارشناسی ارشد تا 31 سال، برای مقطع دکتری 35 تا 40 را افراد را پذیرش کنند. این محدودیت مصوب و قطعی نیستند، بلکه به صورت حدودی می توان گفت که افرادی که بیشتر از این سن دارند در رقابت با افراد کم سن تر از پروسه پذیرش دانشگاه حذف می شوند. از طرفی ممکن است استاد یا دانشگاه با دانشجویان سن بالا برای پذیرش موافق کنند، اما در بسیاری موارد سفارت آن کشور با اعطای ویزا موافقت نمی کند؛ آمریکا از این دسته کشورهاست. اتریش، فنلاند و دانمارک از کشورهایی هستند که محدودیت سنی برای دانشگاه و افسران سفارت اهمیت چندانی ندارد.

milani
milani
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *